Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Meetservice aan huis

Klantervaring

“De adviseurs van MrWoon Raamdecoratie hebben mij goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Vouwgordijnen creëren uw eigen stijl in elk interieur

Met vouwgordijnen creëert u altijd de stijl die u wilt. Of dat nu modern of klassiek is, romantisch of juist heel rustiek. Met onze vouwgordijnen zijn alle stijlen mogelijk! In ons assortiment vindt u meer dan 1.250 verschillende stoffen. Aan u de keuze welke kleur en welk dessin u het mooiste vindt voor uw interieur.

Kwaliteit en comfort

Welk vouwgordijn u ook door ons laat maken, het is zonder uitzondering van hoge kwaliteit. Zo zijn ze altijd zorgvuldig afgewerkt met geblindzoomde zijzomen en stevige aluminium baleinen die niet doorbuigen en die net als de gebruikte garens zijn afgestemd op de kleur van de stof. En door de toegepaste ophaaltechniek kunnen we de vouwgordijnen leveren tot wel 5 meter breed en 3,20 meter hoog. Kiest u een handbediend vouwgordijn, dan wordt dat met een sterke roestvrijstalen ketting geleverd. Gaat u voor comfort en luxe, dan kiest u natuurlijk een elektrisch bedienbaar vouwgordijn.

Veel opties voor licht en privacy

Vouwgordijnen bieden overigens meer mogelijkheden qua lichtinval en privacy dan veel mensen denken. Zo is het mogelijk om ze in een transparante of ondoorzichtige (lichtdoorlatende) stof te laten maken, zodat ze mooi het licht filteren en overdag inkijk belemmeren. Elke stof kan echter ook gevoerd worden met een verduisterende voering. Ideaal voor de slaapkamer of om linnen stoffen te beschermen tegen verkleuren.

Samen met overgordijnen

De transparante vouwgordijnen zijn prachtig overdag, maar bieden ’s avonds natuurlijk niet veel privacy. Combineer ze daarom met mooie overgordijnen die u laat voeren met een verduisterende stof. Met de vele stoffen, kleuren en dessins stelt u bij ons altijd de perfecte combinatie voor uw interieur samen.

Vouwgordijnen, voor elk type raam

Of u nu een groot of klein raam, een smalle vensterbank, veranda of ramen met afwijkende vormen hebt, of iets zoekt wat warmte-isolerend is, het kan met vouwgordijnen. Door de kwalitatieve stoffen voorkomen ze veel warmteverlies via de ramen, wat natuurlijk gunstig is voor de energiekosten. Maar al die voordelen zijn misschien nog niet eens het belangrijkst. Vouwgordijnen zijn absolute sfeermakers in elk interieur. En dat is eigenlijk nog het meeste waard.

Reinigen van vouwgordijnen

Stoffen vouwgordijnen zijn ook eenvoudig zelf schoon te maken. Laat het gordijn volledig neer en verwijder de baleinen en de verzwaringslat. Vervolgens haalt u de stof van het systeem af en wast u het conform het wasvoorschrift. Volg de instructies van dit label nauwgezet om krimpen te voorkomen. Na het reinigen plaatst u het gordijn terwijl het nog vochtig is terug op het klittenband, en brengt u de baleinen en de verzwaringslat weer aan. Let op: zolang de stof nog vochtig is, mag het vouwgordijn niet opgetrokken worden!

Vouwgordijnen op maat

Uiteraard maken wij elk vouwgordijn op maat. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met vouwgordijnen voor uw interieur? Maak dan een afspraak met de specialist bij u in de buurt voor een vrijblijvend interieuradvies. Hij kan u alles vertellen over de verschillende afwerkingen en de vele soorten ramen waar vouwgordijnen bij mogelijk zijn. Kies een kleur en het dessin, en de raampartijen worden opgemeten waarna we ze maken en door de specialist bij u thuis laten installeren.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.