Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig en praktisch in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De adviseurs van MrWoon Raamdecoratie hebben mij goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Wist u dat u kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij uw interieur.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Verduisterende vouwgordijnen voor sfeer, warmte en privacy

Zoekt u een bijzonder element voor uw interieur? Kies dan voor verduisterende vouwgordijnen. Ze creëren zowel warmte als sfeer en bieden meteen veel privacy, ze weren de warmte en dempen het geluid. Een ideale vorm van raambekleding die u met de hulp van de specialist bij u in de buurt bovendien perfect op maat kunt laten maken voor elk type raam.

Voeren met verduisterende stof

Sommige stoffen zijn van zichzelf al zo dicht geweven dat ze geen licht doorlaten. Maar valt uw keuze op een stof die wat doorschijnend is? Dan kunt u deze laten voeren met een verduisterende stof. In beide gevallen kunt u ze op maat laten maken, waarbij het natuurlijk wel belangrijk is dat de voering past bij de stof van het vouwgordijn zelf. Zo moet de krimptolerantie dezelfde zijn, wilt u deze later kunnen reinigen. De lokale specialist weet precies welke vouwgordijnen verduisterend zijn en wat de mogelijkheden zijn qua voering.

Rustige basiskleuren tot felle trendkleuren

Ook bij verduisterende vouwgordijnen is er een enorme keuze aan stoffen en kleuren, van de bekende rustige basiskleuren tot felle trendkleuren en natuurlijk veel dessins. Zoekt u een vouwgordijn voor de slaapkamer of kinderkamer, of als basis voor de woonkamer? U vindt altijd de passende stof in onze ruime collectie.

Mooi gecombineerd met transparante gordijnen

Verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal om het licht en de warmte te weren. Wilt u echter overdag daglicht in huis, dan bieden ze geen privacy. Combineer ze daarom met mooie transparante gordijnen in een bijpassende of juist contrasterende tint. Het geheel geeft altijd extra sfeer en zorgt dat op elk moment van de dag voldoende privacy mogelijk is, terwijl het licht mooi gefilterd wordt. Bovendien zorgt het voor extra geluiddemping, waardoor de akoestiek in de ruimte aangenaam zal verbeteren.

Schoonmaken van vouwgordijnen

Wilt u de vouwgordijnen wassen, dan kan dat meestal in de wasmachine. Controleer dan wel vooraf het wasvoorschrift op krimptolerantie en voor de juiste werkwijze.

Verduisterende vouwgordijnen op maat gemaakt

De verduisterende vouwgordijnen maken we altijd op maat. Of u nu raamdecoratie zoekt voor een veranda, voor een erker of voor ramen met afwijkende maat, met vouwgordijnen is dat geen enkel probleem. En omdat het maatwerk is, is de afwerking ook altijd uitstekend. Zo worden de baleinen aan de kleur aangepast, en bij een doorlopend dessin plaatsen we het lint aan de achterzijde zodat het dessin niet onderbroken wordt.

Vraag onze adviseurs om advies bij verduisterende vouwgordijnen

Voor elk interieur vindt u in ons assortiment de juiste, verduisterende vouwgordijnen. Voor meer informatie of een interieuradvies op maat gaat u naar de specialist bij u in de buurt.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon