Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De adviseurs van MrWoon Raamdecoratie hebben mij goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/mrwoon/domains/mrwoon-raamdecoratie.be/releases/79/public_html/wp-content/themes/mrwoon-raamdecoratie-theme/parts/components/image-text.php on line 11

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/mrwoon/domains/mrwoon-raamdecoratie.be/releases/79/public_html/wp-content/themes/mrwoon-raamdecoratie-theme/parts/components/image-text.php on line 11

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Verduisterende rolgordijnen, voor echt donkere kamers

In een slaapkamer wilt u dat het donker is wanneer dat nodig is. En met verduisterende rolgordijnen kan dat ook. Deze raamdecoratie is er in verschillende stoffen en natuurlijk met heel veel variatie in kleuren en dessins. Een goede basis dus om uw interieur te plaatsen. Voor inspiratie en informatie over rolgordijnen staat uw lokale specialist altijd voor u klaar.

Uitgebreid aanbod

De stof van het rolgordijn bepaalt hoeveel licht erdoorheen kan. Verschillen in weefsel, dikte en coating maken dat het rolgordijn van zichzelf al helemaal of slechts ten dele verduisterend is. Het aanbod in verduisterende rolgordijnen is echter heel uitgebreid. U vindt dus eigenlijk altijd wel de juiste raamdecoratie die past bij uw interieur.

De voordelen van verduisterende rolgordijnen

De verduisterende rolgordijnen hebben naast het weren van licht nog veel andere voordelen. Zo bevat deze selectie ook een groot aantal rolgordijnen die vlamvertragend zijn. Ideaal dus als u ’s avonds graag nog wat kaarsen laat branden en prijs stelt op uw privacy. Daarbij hebben deze rolgordijnen een thermische coating waardoor ze niet alleen het licht maar ook de warmte weren. Sommige zijn voorzien van een vuilafstotende beschermlaag waardoor reiniging eenvoudig en vaak zelf overbodig is.

Privacy overdag door mooie combinaties met andere gordijnen

Het tegenhouden van het licht is natuurlijk ideaal voor ’s avonds of in de vroege ochtend als u graag wilt uitslapen. Maar stelt u overdag ook prijs op privacy zonder dat u de hele tijd in het donker wilt zitten, dan kunt u de verduisterende rolgordijnen heel mooi combineren met verschillende andere soorten raamdecoratie, zoals transparante gordijnen of paneelgordijnen. Of u nu een krachtig, stijlvol, retro of juist rustiek interieur hebt, er is altijd wel iets dat past. Kijk eens bij uw lokale specialist voor meer inspiratie!

Geluiddempend en lichtfilterend

Combineert u de rolgordijnen met bijvoorbeeld transparante gordijnen, dan heeft dat meteen ook een geluiddempende werking waardoor de akoestiek in de ruimte aangenamer wordt. En het daglicht wordt subtiel gefilterd, wat wel zo prettig is als u overdag rustig wilt lezen, televisie wilt kijken of wilt werken achter de laptop.

Alle mogelijkheden van rolgordijnen bij uw lokale specialist

De verduisterende rolgordijnen kunnen geleverd worden met elektrische bediening, zijn geschikt voor kleine tot hele grote en brede ramen, en kunnen gemaakt worden voor draaikiepramen en dakramen. En wilt u het mechanisme in een andere kleur dan het doek zelf? Dan is dat ook mogelijk. De specialist bij u in de buurt kan u alles vertellen en laten zien over de vele mogelijkheden van verduisterende rolgordijnen. Ga snel langs voor meer informatie. Als u wilt, maakt u meteen een afspraak om de rolgordijnen thuis te laten opmeten.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon