Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

1483

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

‘Online kon ik niet echt mijn keus maken. Bij MrWoon Raamdecoratie ben ik goed geholpen, ik wist niet dat er zoveel keus was, dat heb ik online niet gevonden. Heb nu reuze plezier van mijn plisségordijnen.’

‘Gaat u voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de grotere plissé. Deze heeft een bredere plooidiepte en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Verduisterende plisségordijnen, ook voor dakramen en lichtkoepels

Moet het in uw slaapkamer gewoon donker zijn als u dat wilt? Kies dan voor verduisterende plisségordijnen. Ze zijn er in prachtige uitvoeringen en zijn natuurlijk ook heel geschikt voor draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Vanaf nu hebt u nooit meer last van ongewenste lichtinval, waar de ramen zich ook bevinden in uw slaapkamer!

Licht en privacy met verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen sluiten het licht helemaal buiten. Ideaal voor de slaapkamer en kinderkamer, maar zeker ook een mooie optie voor de woonkamer. Natuurlijk wilt u die overdag niet hermetisch afsluiten voor al het licht. Weet dan dat u ze ook heel gemakkelijk in het midden kunt fixeren via het top-down bottom-up systeem, zodat u ongewenste inkijk nog steeds blokkeert. Of combineer ze met ragfijne transparante gordijnen. Die filteren het licht, zijn geluiddempend, en geven meteen een extra luxueus elan aan uw interieur.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Raamdecoratie een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Met smalle en brede plooien geschikt voor elk raam

Zoekt u raamdecoratie voor de dakramen op zolder, zodat u daar een mooie slaapkamer van kunt maken? Dan bieden deze verduisterende plisségordijnen uitkomst. Ze zijn namelijk beschikbaar in smalle plooien van 20 mm waardoor ze ook op de smalle glaslijsten van die ramen passen. En hebt u juist grote ramen waar u deze plissés voor wilt? Dan kiest u voor de robuustere uitvoering met een plooi van 32 mm.

Voor de studeer- en werkkamer

Licht in het beeldscherm is heel storend, maar de kamer helemaal donker maken met een verduisterend plisségordijn gaat wel wat ver. Toch kunt u dit gordijn heel goed in de studeer- of werkkamer plaatsen. U kunt ze immers ook halverwege het raam fixeren, zodat het licht en de inkijk gedeeltelijk geblokkeerd worden. Of u combineert ze met in-between gordijnen die het licht mooi filteren.

Licht- en warmteweerkaatsend

Een extra voordeel van deze plisségordijnen is de coatinglaag die erop is aangebracht. Deze weerkaatst het licht én de warmte waardoor de ruimte nooit te warm zal worden. En wilt u ook een vlamvertragend gordijn? Ook dan is er in ons assortiment volop keuze.

Stofwerende plisségordijnen

Zo schoon en fris als de plisségordijnen zijn als u ze koopt, zo blijven ze natuurlijk niet altijd. Toch hoeft u ze niet steeds opnieuw te wassen. Ze zijn namelijk stofwerend gemaakt zodat regelmatig even afvegen met een borstel voldoende is. Wilt u ze een keertje wassen, dan is dat meestal mogelijk. Controleer wel vooraf het wasvoorschrift. Als u een elektronisch bediend plisségordijn hebt, moet u er natuurlijk ook voor zorgen dat het water niet bij de elektronica komt!

Verduisterende plisségordijnen op maat gemaakt

Vindt u de verduisterende plisségordijnen ook zo mooi? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij de specialist bij u in de buurt en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Hij kan u ook alles vertellen over de bediening, hoe ze zonder te boren gemonteerd kunnen worden, hoe we ze voor u op maat maken, en natuurlijk uit welke soorten stoffen en structuren u kunt kiezen.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon