Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Verduisterende paneelgordijnen voor de slaapkamer of kinderkamer

Wie in de slaapkamer of kinderkamer ook paneelgordijnen wenst, kiest natuurlijk  verduisterende paneelgordijnen. Met alle voordelen van de gewone paneelgordijnen én met de mogelijkheid om het helemaal donker te maken. De perfecte raambekleding bij hoge ramen of een schuifraam in de slaapkamer.

In elke gewenste kleur en diverse dessins

Ook al klinken verduisterende paneelgordijnen erg donker, dat hoeven ze helemaal niet te zijn. Deze paneelgordijnen zijn beschikbaar in vrijwel elke gewenste kleur en in diverse dessins. Of u nu liever een rustige tint hebt voor in de slaapkamer, of juist een vrolijk kleurtje dat past bij de kinderkamer – het kan allemaal!

Lekker koel met warmtewerende paneelgordijnen

Een slaapkamer moet comfortabel koel zijn, en dus wilt u een gordijnstof die de warmte buitenhoudt. Dat kan met deze verduisterende paneelgordijnen. De stoffen zijn beschikbaar met een metaalachtige coating waardoor ze niet alleen optimaal het licht, maar ook de warmte weerkaatsen. Daarnaast zijn veel van de paneelgordijnen ook vlam vertragend, wat veiliger is als u ’s avonds graag nog kaarsen wilt laten branden in de slaapkamer of als u misschien wel een haard in de slaapkamer heeft.

Gemakkelijke reiniging

Een gordijn in de slaapkamer heeft doorgaans niet veel te lijden, maar toch kan het wel vuil worden. Gelukkig is het reinigen van de verduisterende paneelgordijnen erg eenvoudig. Vooral als ze bewerkt zijn met een teflon coating die een vuilafstotende laag op de stof aanbrengt. In zo’n geval is schoonmaken heel gemakkelijk en vaak zelfs onnodig. Ontbreekt een coating, dan is er natuurlijk meer kans op een vlek. Die is dan het beste te verwijderen met een borstel of droge doek. Gebruik echter nooit een schoonmaakmiddel en probeer de vlek ook niet te verwijderen door hard te wrijven of te schrobben. Gaat de vlek er niet uit, vraag dan de specialist bij u in de buurt om advies over hoe u die wel kunt verwijderen.

Sfeervolle combinaties voor de slaapkamer

Een mooi verduisterend paneelgordijn is op zich voldoende om een slaapkamer privacy te geven en tegen ongewenste lichtinval te beschermen. Toch kan voor meer sfeer in het interieur deze raamdecoratie goed gecombineerd worden, bijvoorbeeld met transparante gordijnen. Zo kunnen overdag de panelen opzij worden geschoven, terwijl de transparante gordijnen het licht zacht filteren en directe inkijk verhinderen.

Persoonlijk advies bij onze woonwinkels

Voor de ideale samenstelling van uw verduisterende paneelgordijnen laat u ze op maat maken in de stof en kleursamenstelling die u wilt. U kunt bijvoorbeeld voor een opvallende combinatie van een lichte tint boven en een donkere tint onder kiezen, of voor een strook in een bijpassend dessin over de breedte van alle panelen. Met zoveel tinten in verduisterende gordijnstof is er voldoende keuze om elke kamer in stijl af te werken met bijpassende paneelgordijnen. Wilt u daar persoonlijk advies over? Vraag dan uw lokale specialist om meer ideeën en de vele mogelijkheden. Hij adviseert u graag en helpt vanzelfsprekend met het opmeten en uiteindelijk installeren van de paneelgordijnen.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Verduisterende panelen