Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Verduisterende gordijnen maken het echt donker in de kamer

Wilt u een kamer echt donker maken, dan kiest u voor verduisterende gordijnen. Met een extra laag verduisteringsstof achter het gordijn van uw keuze, wordt de ruimte grotendeels of geheel verduisterd. Zonlicht of daglicht krijgen dan geen kans om door de gordijnen heen de kamer binnen te schijnen. En dat is wel zo goed voor uw nachtrust of die van uw kinderen! Wilt u persoonlijk advies over deze gordijnen voor een of meerdere kamers bij u thuis? Ga dan naar de lokale specialist.

Verschillende verduisteringsstoffen

Verduisterende gordijnen zijn bij vrijwel elke stof mogelijk. Sommige gordijnstoffen zijn op zich al verduisterend, maar andere kunnen zo gemaakt worden. Hiervoor gebruiken we in ons atelier verschillende verduisteringsstoffen:

  • Plain ecru: een verduisteringsstof ter bescherming
  • Molton: biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft de gordijnen een dikke, rijke uitstraling
  • Dimout: een soepele stof die grotendeels verduistert
  • Blackout: een soepele stof die de gordijnen volledig verduisterend maakt

Plooien in verduisterende gordijnen

Gordijnen worden met een verduisteringsstof wat zwaarder. Desondanks kunnen ze meestal wel in de gewenste plooi gemaakt worden, van een strakke enkele plooi tot de klassieke Tri-plooi of de trendy Wave-plooi die het gordijn perfect strak geplooid maar ook golvend laat vallen. Wat er precies mogelijk is in de gordijnstof gevoerd met de verduistering van uw keuze, en wat het beste staat bij uw interieur, kan hier natuurlijk moeilijk worden gezegd. De lokale specialist kan dat echter wel. Hij adviseert u daar graag over en regelt het meteen als u dat wenst.

Veel voordelen

Verduisterende gordijnen hebben behalve het voor de hand liggende donker maken van een slaapkamer of kinderkamer, nog meer voordelen. Zo zijn ze perfect voor het dempen van geluid in holle ruimtes en weren ze warmte.

Persoonlijk interieuradvies voor verduisterende gordijnen

Als u thuis al vouwgordijnen of verticale lamellen voor de ramen hebt hangen, dan kunt u dat heel goed combineren met verduisterende gordijnen. Hiermee krijgt het interieur een luxueuze, warmere uitstraling en profiteert u meteen van de voordelen die deze gordijnen bieden. Heeft u liever een raamproduct dat zowel het licht kan filteren als de kamer kan verduisteren? Dan is het Versus® gordijn van Toppoint ook een goede optie. Vraagt u zich af of er wel verduisterende gordijnen zijn die passen bij uw interieur? Ga dan eens naar de specialist bij u in de buurt. Daar kunt u de vele gordijnstoffen, de verschillende verduisteringsstoffen en de mogelijkheden voor de gordijnplooien zelf bekijken en u persoonlijk laten adviseren.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon