Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

1483

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen lopen verduisteren ze volledig.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, mooi in elk interieur

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen met de befaamde honingraatstructuur zijn heel geschikt voor de meest uiteenlopende ramen. Van heel grote tot heel kleine ramen, maar ook in veranda’s, dakramen, lichtkoepels en ramen met afwijkende vormen. Maar bovenal zijn ze verkrijgbaar in veel kleuren en in heel mooie stoffen, sommige met een lichte structuur. Zo kunt u altijd de uitvoering kiezen die het beste past bij uw interieur. En wilt u daar advies bij? Ga dan naar uw lokale specialist voor informatie en inspiratie.

In verschillende plooibreedtes beschikbaar

Ook de verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in de drie plooibreedtes 25, 32 en 64 mm. Kiest u voor brede plooien in een groot raam, dan creëert u een robuuste uitstraling. Hebt u echter een kleiner raam of een raam met een smalle glaslijst, dan zijn de smalle plooien heel geschikt. Zo kunt u ook in draai- en kiepramen de Iso Plissé® gordijnen plaatsen. En wilt u dat doen zonder gaten te boren? Dan laat u ze monteren met het Easy Click-systeem.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Raamdecoratie een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Gecombineerd met in-between gordijnen

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn echt verduisterend. Zo zijn er zelfs geen kleine gaatjes voor de koorden die de stof ophalen, omdat die aan de binnenzijde verwerkt zijn. Superhandig dus, maar voor overdag is dat misschien te donker voor u. Als u dit raamproduct echter combineert met transparante gordijnen of in-betweens, dan hebt u een stijlvolle toevoeging aan het interieur waardoor u ook overdag geen directe inkijk hebt en mooi gefilterd licht binnen in huis krijgt.

Echt donker, ook bij een lichtkoepel of dakraam

Wie op een zolderkamer slaapt of in zijn kamer mooie lichtkoepels heeft, weet dat het vroege ochtendlicht of te veel warmte heel vervelend kunnen zijn voor een prettige nachtrust. Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bieden dan een oplossing. Deze zijn isolerend en kunnen in elk type raam geplaatst worden, waardoor ze de ruimte echt donker maken. De bediening van de Iso Plissé® gordijnen vormt geen enkel probleem. Er is volop keuze in gemakkelijke bedieningsvormen zodat u ze altijd net zo open of dicht kunt zetten als u dat wilt.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoonmaken

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn gemakkelijk te reinigen. Doordat ze stofwerend zijn afgewerkt, is het voldoende ze zo nu en dan af te vegen met een borstel. Wilt u ze een keer echt wassen, dan is dat bij de meeste stoffen ook mogelijk. Kijk dan wel naar het wasvoorschrift en zorg dat bij de elektrische uitvoeringen het water niet bij de apparatuur komt.

Op maat gemaakte verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Laat verduisterende Iso Plissé® gordijnen op maat maken zodat ze perfect aansluiten bij uw interieur. Dit wordt eenvoudig geregeld via uw lokale specialist. U krijgt er persoonlijk interieuradvies en kunt alle kleuren en stoffen van de Iso Plissé® gordijnen bekijken. De specialist meet alles ook thuis voor u op, waarna wij alles op maat maken. Zo kunt u binnenkort heerlijk genieten van deze mooie raamdecoratie in uw huis.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon