Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Transparante vouwgordijnen geven warmte en sfeer aan uw interieur

Transparante vouwgordijnen zijn een bijzondere toevoeging aan elk interieur. Ze zorgen voor warmte en sfeer, maar zijn ook heel functioneel. Wilt u ze op ooghoogte hangen? Dat kan. Wilt u ze combineren met een bijpassend gordijn? Ook mogelijk. En zoekt u vouwgordijnen voor een raam met een afwijkende vorm in een veranda of erker? Dan maken we dat voor u op maat. De keuze is aan u, en om u daarbij te helpen kunt u natuurlijk altijd terecht bij uw lokale specialist.

Doorschijnend of ondoorzichtig

Het verschil in weefsel, stofdikte en coating bepaalt hoe lichtdoorlatend het vouwgordijn is. Wilt u dat ze het licht mooi verzachten zoals een vitrage, dan kunt u kiezen voor de transparante vouwgordijnen. Een iets dikkere stof is de lichtdoorlatende. Deze is ondoorzichtig en houdt het licht tegen zonder dat het te donker wordt. Beide soorten stof bieden ’s avonds geen privacy. Daarvoor kunt u ze bijvoorbeeld combineren met verduisterende gordijnen. Zo creëert u een mooie sfeer voor overdag en zorgt u voor volledige privacy ’s avonds.

Diverse stoffen

Ook de transparante stof van vouwgordijnen is er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er screendoeken die vocht- en schimmelwerend zijn. Dat betekent dat de kleur nauwelijks zal vervagen onder invloed van zonlicht. Transparante vouwgordijnen in dit materiaal kunnen dus ook in de keuken of badkamer gehangen worden, maar ook in een tuin of op een balkon. Daarnaast zijn een aantal van de vouwgordijnen vlam vertragend. Wel zo veilig als u het graag extra sfeervol maakt met kaarsen.

Transparante vouwgordijnen op maat gemaakt

De transparante vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt. Ook voor lastige ramen in een veranda of een erker. En bij kleine ramen passen ze even gemakkelijk als bij grote. Bij de afwerking kijken we ook altijd zorgvuldig naar de gekozen stof. Zo passen we de baleinen en garens aan de kleur aan. En kiest u voor een doorlopend dessin? Dan worden ze aan de achterzijde met een lint opgestikt, zodat het dessin niet wordt onderbroken.

Interieuradvies bij transparante vouwgordijnen

Is uw interieur strak en modern, of meer rustiek en warm? Voor elke smaak en voor elk type interieur hebben we prachtige stoffen die in de vouwgordijnen kunnen worden verwerkt zoals u het wilt. Laat u eens inspireren door de vele mogelijkheden bij de specialist bij u in de buurt. Maak een vrijblijvende afspraak voor persoonlijk interieuradvies.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon