Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

523

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Transparante rolgordijnen, voor een zachte lichtinval

Het transparante rolgordijn is een functionele, betaalbare raamdecoratie die bovendien heel mooi combineert met overgordijnen. Zo breng u met deze multifunctionele raambekleding uw interieur snel in de gewenste sfeer.

Coating voor extra bescherming

Dankzij een thermische coating die op de transparante rolgordijnen is aangebracht, werken deze ook nog eens warmtewerend. Dat is wel zo prettig als u aan het werk bent of als u in een zonnige woonkamer zit. De vlam vertragende stoffen maken ze bovendien erg veilig, terwijl de vuilafstotende teflon laag reinigen vaak zelfs overbodig maakt.

Esthetische afwerking van rolgordijnen

De afwerking van rolgordijnen is heel divers. Zo kunnen verschillende soorten mooie onderlatten worden aangebracht. Deze doen dienst als een verzwaringsprofiel en zorgen ervoor dat het rolgordijn mooi strak hangt. Maar natuurlijk zijn ze ook esthetisch en geven ze extra allure aan het interieur. Deze onderlatten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, zoals gestoffeerd ovaal, aluminium, grijs en wit. Ze zijn er ook in design plat en strak in meerdere kleuren, groot en robuust, en zelfs in een houten afwerking.

Meer privacy en betere akoestiek met overgordijnen

Om toch voldoende privacy te hebben of de akoestiek in een ruimte aangenamer te maken, kunnen de rolgordijnen gecombineerd worden met overgordijnen. Een slimme maar vooral ook mooie combinatie. Het geeft elk interieur wat meer warmte en sfeer, breekt de horizontale lijnen van het rolgordijn, en kan een mooi contrast opleveren als voor een afwijkende kleur of dessin wordt gekozen. En wil u net wat meer rust rondom het raam? Dan kiest u natuurlijk een combinatie van bij elkaar passende tinten. Met een heel ruim assortiment in stoffen, kleuren en dessins is dit allemaal mogelijk.

Op maat gemaakte transparante rolgordijnen

De transparante rolgordijnen worden op maat gemaakt volgens uw wensen. Wilt u ze elektrisch bedienbaar? In een cassette of met zijgeleiding? Het kan allemaal. Ga naar de specialist bij u in de buurt en bespreek de vele opties voor kleur, materiaal en afwerking. Met het deskundige advies vindt u daar zeker de raamdecoratie die perfect past bij uw interieur.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren meubels kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon