Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

250

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Transparante plisségordijnen passen altijd in uw interieur

De plisségordijnen zijn verkrijgbaar in een breed aanbod aan kleuren, stoffen en structuren. Van een basiskleur tot een fel trendkleurtje, u vindt hier altijd precies de juiste keuze voor uw interieur. En wilt u direct genieten van een mooie lichtinval? Dan kiest u natuurlijk de transparante plisségordijnen.

Goede akoestiek, isolatie en sfeer met overgordijnen

Transparante plisségordijnen geven elk interieur een mooie warme en natuurlijke lichtinval. Omdat u gemakkelijk door de stof heen kunt kijken, verliest u geen zicht naar buiten. En als u ’s avonds liever wat meer privacy wilt, dan kunt u ze combineren met bijpassende overgordijnen. Een combinatie die de ruimte niet alleen meer elan geeft, maar ook voor een betere akoestiek zorgt en de warmte isoleert.

Plooibreedtes

De transparante plisséstoffen kunt u bestellen in plooibreedtes van 20 mm en 32 mm. Zeker voor grote ramen wordt de bredere plooi aangeraden, omdat dit een wat robuuster effect geeft. Hebt u juist een smalle glaslijst waar het gordijn in moet passen, dan is de smalle plooi de beste optie. Deze past daar namelijk ook en wordt daarom vaak toegepast bij draaikiepramen en veranda’s.

Extra coating

Verschillende stoffen van de plisségordijnen hebben een extra coating. Zo zijn er plisségordijnen met een weerkaatsende coating die zowel licht als warmte optimaal weert. Veel coatings zijn ook vlam vertragend.

Schoonmaken van transparante plisségordijnen

Ook zijn de transparante plisséstoffen behandeld om ze stofwerend te maken. U hoeft ze dus alleen maar af en toe schoon te vegen met een borstel. Wil u ze toch wassen, raadpleeg dan het voorschrift hoe u dit moet doen. Als het gaat om een elektrisch bedienbaar plisségordijn, zorg er dan voor dat het water niet met de elektronica in aanraking komt.

Gemakkelijk monteren

De plisségordijnen zijn ook beschikbaar met het gemakkelijke EasyClick-systeem – een handige manier om zonder boren de gordijnen in het kozijn te bevestigen. Het systeem is leverbaar in verschillende RAL-kleuren en is kindveilig en dus ideaal voor in de kinderkamer. En niet onbelangrijk – het is mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Raamdecoratie een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Transparante plisségordijnen bij u thuis?

Hebben transparante plisségordijnen ook uw voorkeur? Ga dan snel naar uw lokale specialist en kijk wat er allemaal mogelijk is, of laat meteen de ramen in uw huis door hem opmeten. Nadat wij ze voor u op maat hebben gemaakt, worden ze netjes geïnstalleerd om uw interieur helemaal af te werken.

 

Vloeren

ook bij MrWoon