Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende zonwering.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Transparante paneelgordijnen, imposant en sfeervol

Transparante paneelgordijnen zijn sfeervol en indrukwekkend. Bij schuiframen of grote, hoge ramen komen deze lichtdoorlatende paneelgordijnen goed tot hun recht. Leverbaar in hoogtes tot 3.000 mm in diverse patronen en kleuren en met verschillende eigenschappen – er is altijd een paneelgordijn dat past in uw interieur. Of u nu graag een strakke en modern stijl hebt of juist meer houdt van klassiek en rustiek, de lokale specialist verrast u graag met de vele interieurmogelijkheden die een paneelgordijn biedt.

Warmtewerend en vlamvertragend

Paneelgordijnen zijn er in verschillende stoffen, van transparant tot volledig verduisterend. Zoekt u een gordijn dat nog voldoende zicht naar buiten biedt en tegelijk het licht subtiel filtert? Dan is het transparante paneelgordijn heel geschikt. Sommige van deze gordijnen hebben zelfs een metaalachtige coating die warmtewerend werkt en vaak vlamvertragend is.

Reinigen van transparante paneelgordijnen

De transparante paneelgordijnen kunt u doorgaans heel gemakkelijk schoonmaken. Kiest u er een met een teflon coating, dan is de stof al voorzien van een vuilafstotende beschermlaag. Reiniging is bij deze gordijnen heel eenvoudig, als het al nodig is. Zonder coating kan er natuurlijk al eens een vlek op komen. Als dat gebeurt, probeer die dan te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga in geen geval schrobben, hard wrijven of een schoonmaakmiddel gebruiken. Is het een hardnekkige vlek, vraag dan uw lokale specialist hoe u de vlek kunt verwijderen.

Combinaties met andere raamdecoratie

Voor een complete aankleding van uw interieur kunt u de paneelgordijnen perfect combineren met andere raamdecoratie. Zeker als u kiest voor transparante paneelgordijnen, is een verduisterend rolgordijn een goede optie om ’s avonds voldoende privacy te creëren en inkijk te voorkomen. Wilt u eens zien wat er nog meer mogelijk is? Ga dan naar de specialist bij u in de buurt voor persoonlijk advies en inspiratie voor uw interieur.

Afwerking van transparante paneelgordijnen

Net als andere paneelgordijnen kunnen ook de transparante versies op verschillende manieren afgewerkt worden. Zo stelt u zelf het gordijn samen dat het beste past bij uw interieur. Kies er bijvoorbeeld voor om latjes over de breedte van de panelen te bevestigen, of combineer de transparante stoffen met lichtdoorlatende delen voor een stijlvol effect. En hebt u ook kleine ramen in dezelfde ruimte? Creëer dan een mooie balans in uw interieur met rolgordijnen van dezelfde stof als van de paneelgordijnen. Uw lokale specialist kan u hier alles over vertellen en helpt u graag om uw transparante paneelgordijnen op maat te laten maken.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Paneelgordijnen

strak en mooi