Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Florie

Loux

Evisa

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Inbetween Royal

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen zijn de ideale raamdecoratie als u de lichtinval in huis sfeervol wilt beperken of iets minder directe inkijk wilt. Deze gordijnen zijn er in verschillende varianten, dessins en tinten, en zijn natuurlijk beschikbaar in elke maat en met elke plooi. De kunst is alleen nog om het juiste gordijn te kiezen voor uw interieur, maar daar helpt de specialist bij u in de buurt u graag bij!

Groot assortiment

Transparante gordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende soorten stoffen. Onze selectie bestaat altijd uit gordijnen van innovatieve garens en geproduceerd volgens de laatste technieken. Daardoor hebben de gordijnen in ons assortiment een betere kleurechtheid en vochtbestendigheid, zijn ze vuilafstotend en brandvertragend, en zorgen ze voor warmte- en geluidsisolatie.

De juiste plooi voor transparante gordijnen

Net als overgordijnen kunnen ook de transparante gordijnen geleverd worden in elke gewenste plooi, afhankelijk van wat u mooi vindt en wat past bij uw interieur. Zo is er een enkele plooi als u een rustig, strak vallend gordijn wilt, en een dubbele plooi, of dubbele retourplooi, voor een rijkere uitstraling in huis. Wie een klassieke look wenst, kiest de Tri-plooi. En bij rustieke of robuuste interieurs komt de ingeslagen ring goed tot z’n recht. Een nieuwe trend in de gordijnplooien is de ‘Wave’. Dat is een perfect golvende plooi waardoor het gordijn strak en gelijk plooiend valt. Natuurlijk is het belangrijk dat de plooien die u kiest voor de transparante gordijnen goed passen bij de eventuele overgordijnen. De lokale specialist weet daar alles van en adviseert u er graag over.

Vlamvertragend

Houdt u van sfeer en steekt u graag een kaarsje aan? Dan is het goed te weten dat een deel van deze collectie vlamvertragend is en voldoet aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met deze transparante gordijnen beperkt u zo het risico op brandschade of brand. Als u voor transparante gordijnen kiest voor een kantoorruimte, is dit overigens vaak een vereiste.

Persoonlijk advies in transparante gordijnen?

Behalve dat transparante gordijnen een stijlvolle toets geven aan elk interieur, dempen ze ook het geluid. En dat is zeker een aangenaam voordeel in huizen die met stenen vloeren en betonnen muren zijn afgewerkt. Dit effect wordt natuurlijk versterkt als ze gecombineerd worden met mooie overgordijnen of verduisterende gordijnen. Wilt u weten welke combinatie het beste past in uw interieur? Of zoekt u inspiratie voor een nieuwe inrichting? Ga dan eens naar uw lokale specialist voor advies op maat en om de vele kleurstalen en stoffen zelf te bekijken en te voelen.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon