Onze beoordeling

Transparante Duette®Shades

Transparante Duette®Shades

157

kleuren

Transparante Duette®Shades adviseer ik samen met gordijnen.

Transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Mooi, filteren subtiel en perfect te combineren met andere raamdecoratie, dat zijn transparante Duette®Shades.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Transparante Duette®Shades, ook voor ramen met een speciale vorm

De Duette®Shades, bekend van die mooie honingraatstructuur, vindt u ook bij onze winkels. Een woonwinkel met meer dan 350 m2 wooninspiratie, veel voorbeelden en altijd persoonlijk interieuradvies. Wilt u dus een echte blikvanger voor uw interieur die bovendien vele praktische voordelen biedt? Kom dan eens de transparante Duette®Shades bekijken. Ze zorgen voor een subtiele lichtinval, zijn energiebesparend en ideaal bij beeldschermgebruik.

Van smalle tot brede plooien

De transparante Duette®Shades zijn beschikbaar in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. De brede plooi is geschikt voor grote ramen en geeft het interieur een robuuste look. Voor ramen met een smalle glaslijst, zoals draaikiepramen, zijn de smalle plooien heel geschikt. Hoe kleiner de plooi, hoe minder stof er namelijk buiten de glaslijst steekt. Dit geeft natuurlijk een veel mooier beeld. Een smalle plooi geeft bovendien een verfijnde uitstraling, wat mooi tot z’n recht komt in een smaller raam.

Interieuradvies

Geen enkel interieur is hetzelfde. Wat uw smaak en inrichting ook is, het ruime assortiment aan kleuren en stoffen met een lichte structuur biedt u volop keuze. En als u het lastig vindt om te bepalen welke kleur het beste staat in uw huis, vraag de lokale specialist dan om persoonlijk interieuradvies!

Top-down-systeem

Het verschil in weefsel, dikte en coating bepaalt hoeveel licht een stof doorlaat of juist tegenhoudt. De transparante Duette®Shades bieden een maximale lichtinval in elk interieur terwijl ze het licht mooi filteren. Wilt u nog meer licht, of wilt u ongestoord naar buiten kunnen kijken? Dan schuift u ze zo ver open als u dat wilt. Door het handige top-down / bottom up-systeem kunt u ze in elke positie laten hangen. Zo kunt u er dus bijvoorbeeld voor kiezen om maar een gedeelte van de ruit te bedekken met de Duette®Shades. Zowel de boven- als onderzijde zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Gecombineerd met verduisterende gordijnen

Overdag laten de Duette®Shades het licht mooi gefilterd binnen, maar ’s avonds bieden ze natuurlijk weinig privacy. Wilt u dat toch, dan kunt u ze combineren met verduisterende gordijnen. Een stijlvolle combinatie voor uw interieur die bovendien ideaal is voor het dempen van geluid.

Elektrisch bedienbaar

De Duette®Shades zijn op verschillende manieren te bedienen: elektrisch, met een draaistok, maar ook met kindveilige koorden. En de koorden waarmee deze raamdecoratie wordt opgehaald of neergelaten, lopen tussen de stoffen door.

Energiebesparend, vlamvertragend én stofwerend

Veel stoffen van Duette®Shades zijn energiebesparend, met tot wel 25% minder warmteverlies. Veel van de stoffen zijn bovendien vlamvertragend, en ze zijn allemaal behandeld waardoor ze stofwerend zijn. Gewoon regelmatig afborstelen is al voldoende. Mocht het toch nodig zijn, dan kunnen de meeste gewassen worden. Let daarbij wel op het wasvoorschrift en zorg dat de elektronica niet in aanraking komt met water.

Duette®Shades voor de werkplek

Ook voor de werkplek zijn transparante Duette®Shades ideaal. Ze filteren het licht op een prettige manier waardoor u overdag in natuurlijk licht kunt werken zonder storende reflectie in het beeldscherm. Een voordeel dat overigens ook geldt voor woonkamers waar u ongehinderd door de zon televisie wilt kunnen kijken.

Op maat gemaakte Duette®Shades

De collectie transparante Duette®Shades is te bekijken bij de specialist bij u in de buurt. Maak daar een afspraak en krijg meteen persoonlijk interieuradvies en uitleg over de vele mogelijkheden. Als u kiest voor deze mooie raamdecoratie, dan zorgen wij ervoor dat ze perfect op maat gemaakt worden.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon