Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Stoffen lamellen voor sfeer in elk interieur

Textiel geeft altijd een warme uitstraling en combineert goed in vrijwel elke ruimte. Vandaar dat stoffen verticale lamellen ook extra sfeer geven aan uw interieur. Of u nu een stof zoekt in een rustige basiskleur of juist een trendy kleurtje, het is er allemaal. Kijk daarom snel bij het assortiment van uw lokale specialist en zie wat het beste past bij u thuis.

Warmtewerend en vlamvertragend

De stof van bepaalde lamellen is voorzien van een weerkaatsende coating. Daardoor wordt niet alleen licht maar ook warmte optimaal geweerd. Zoekt u raambekleding voor de zonkant van het huis? Dan zijn deze stoffen lamellen ideaal. Ze beperken de warmte die de ruimte binnendringt als de zon steeds op de ramen staat. En steekt u graag kaarsen aan? Dan zijn de vlam vertragende varianten een aanrader.

Stoffen lamellen, ook voor vochtige ruimtes …

U zou denken dat in vochtige ruimtes alleen verticale lamellen van aluminium of pvc geschikt zijn, maar dat is niet noodzakelijk het geval. Er zijn ook stoffen verticale lamellen die in de badkamer of keuken opgehangen kunnen worden. De stof is dan vocht- en schimmelwerend en kan daardoor ook gewoon worden gebruikt in dit soort ruimtes. Dat is interessant als u daar ook een warme uitstraling wilt creëren.

… en werkruimtes

De stoffen die gebruikt worden voor deze verticale lamellen verschillen in dikte, weefsel en coating. Daardoor zijn er transparante lamellen die maximale lichtinval in de woning bieden. Wilt u juist minder lichtinval, bijvoorbeeld voor uw werkplek thuis? Dan kiest u voor stoffen lamellen die minder licht doorlaten. Daarmee hebt u nog steeds natuurlijk daglicht terwijl u ongehinderd het beeldscherm kunt lezen.

Transparante lamellen met houten jaloezieën?

Natuurlijk combineren deze verticale lamellen ook heel goed met andere raamdecoratie, zoals transparante stoffen lamellen met houten jaloezieën. Dat geeft een warm effect dat tegelijk ook verduisterend werkt als dat nodig is.

Reinigen van stoffen lamellen

Het reinigen van de stoffen lamellen is afhankelijk van het type stof. Sommige kunt u schoonmaken met een zachte borstel, andere met een vochtige doek. Is de stof met de hand wasbaar? Haal dan de lamellen uit de rail en verwijder de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen spoelt u ze af met lauw water en hangt u de lamellen nat terug met de verzwaringslat en onderketting. Er zijn ook stoffen lamellen die in de machine wasbaar zijn. Kijk daarvoor op het wasvoorschrift en laat u informeren door de specialist die ze installeert.

Persoonlijk advies voor uw stoffen lamellen

Vraagt u zich af of stoffen verticale lamellen ook de geschikte raamdecoratie is voor uw interieur of werkplek? Ga dan naar de lokale specialist voor persoonlijk interieuradvies en ontdek de vele mogelijkheden en dessins.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon