Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Lichtdoorlatende rolgordijnen, ondoorzichtig

Lichtdoorlatende rolgordijnen maken elk interieur ‘blikdicht’ – een mooie term voor het tegenhouden van licht zonder dat het donker wordt, terwijl het gordijn overdag privacy biedt en ’s avonds hooguit een silhouet laat zien. Functioneel dus, en vooral ook betaalbaar. Een ideale vorm van raambekleding voor woon- en werkkamers.

Handig voor de woon- en werkkamer

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn uitermate handig om voor het raam in een woon- of werkkamer te hangen. Ze laten namelijk genoeg daglicht door om prettig te kunnen werken, rustig te kunnen lezen of ontspannen televisie te kijken, zonder dat het licht hinderlijk in het scherm schijnt. Ongestoord werken of rustig ontspannen is geen probleem met deze rolgordijnen.

Rolgordijn met extra coating

Wist u dat sommige lichtdoorlatende rolgordijnen zijn gemaakt van een stof waarop een thermische coating is aangebracht? Daardoor zijn ze warmtewerend en houden ze de werk- of woonkamer heerlijk koel, zelfs als de zon er vol op schijnt. Bovendien zijn verschillende stoffen ook vlam vertragend en vuilafstotend gemaakt.

Bijzondere afwerking voor een design-look

Deze rolgordijnen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Eigenlijk gaat het er gewoon om wat u mooi vindt. Wilt u bijvoorbeeld wat meer elan in het interieur? Dan kunt u er mooie onderlatten op laten aanbrengen. Die functioneren als verzwaringsprofiel en laten het rolgordijn mooi strak hangen. En natuurlijk geven ze het rolgordijn extra uitstraling. De onderlatten zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren zoals gestoffeerd ovaal, aluminium, grijs en wit. Maar ook in groot en robuust, plat en strak met een design-look, en zelfs in een houten variant.

Aantrekkelijke combinatie met overgordijnen

Wilt u een betere akoestiek en ook nog eens meer privacy dan wat mogelijk is met de lichtdoorlatende rolgordijnen? Combineer ze dan met mooie overgordijnen. Deze aantrekkelijke combinatie geeft elk interieur meer warmte en sfeer, biedt een mooi contrast, en kan worden gemaakt met zowel rustige als heel opvallende kleuren en dessins.

Interieuradvies voor lichtdoorlatende rolgordijnen

De lichtdoorlatende rolgordijnen maken we op maat, geheel volgens uw wensen. En wilt u meer comfort? Dan laat u ze elektrisch bedienbaar maken. Ook zijn er opties voor een cassette, zijgeleiding en veel meer. Kijk maar eens bij uw lokale specialist voor deskundig interieuradvies en ontdek de vele voorbeelden in kleur, materiaal en afwerking.

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Semi-transparant rolgordijn

mooi in de badkamer