Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Lichtdoorlatende plisségordijnen voor licht in huis zonder inkijk

Lichtdoorlatende plisségordijnen laten genoeg daglicht door zonder dat er inkijk is. Deze raamdecoratie is dus bijzonder geschikt voor heel veel situaties: in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer en op kantoor. En met het mooie top-down bottom-up systeem plaats u deze plissés precies op de hoogte die u wilt. Bijvoorbeeld op ooghoogte. Zo behoudt u alle lichtinval die u wenst en voorkomt u vervelende blikken.

Voldoende privacy, ook met lichtdoorlatende plissés

Natuurlijk bieden lichtdoorlatende plisségordijnen ’s avonds geen optimale privacy. Als het buiten donker is en binnen licht, dan schijnen ze meer door dan u waarschijnlijk wenselijk acht. Maar dat is zeker geen reden om niet voor deze mooie raamdecoratie te kiezen. Want wilt u ook ’s avonds van voldoende privacy kunnen genieten, dan kunt u er mooie overgordijnen voor hangen. Deze dempen dan ook meteen het geluid waardoor de akoestiek in huis aangenamer wordt. Bovendien isoleren ze de warmte. En dat is weer goed voor de energiefactuur!

Plooibreedtes

Hebt u ramen met een smalle glaslijst? Dan zijn deze lichtdoorlatende plisségordijnen heel geschikt. Ze zijn namelijk beschikbaar in plooibreedtes van 20 mm en 32 mm. Voor een robuuster effect passen de brede plooien het mooist bij grote ramen, terwijl de smalle plooi wat eleganter aandoet en mooi staat bij kleinere ramen. Ook wordt de smalle plooi vaak gebruikt bij draaikiepramen en veranda’s, omdat het in die kozijnen past.

Licht in het beeldscherm?

Wie veel achter een beeldscherm zit, weet hoe hinderlijk lichtinval kan zijn. Maar dat lost u heel gemakkelijk op met lichtdoorlatende plisségordijnen. Deze belemmeren de meeste lichtinval waardoor ongewenste reflectie niet meer mogelijk is, zelfs niet bij werkkamers met ramen aan de zuidkant! En met de handige bediening stelt u ze op elk gewenst moment precies zo in als u dat wilt. Dat kan met de hand, via een draaistang of bedieningsstok, of heel gemakkelijk met een druk op de knop.

Coating bij plisségordijn

Veel stoffen van deze plisségordijnen zijn voorzien van een extra coatinglaag, bijvoorbeeld een weerkaatsende coating die het licht maar ook de warmte weert. En ook in vlamvertragende plissés is er heel veel keuze.

Plisségordijnen schoonmaken

Zit u er niet op te wachten om uw plisségordijnen steeds opnieuw te moeten reinigen? Dan is het goed om te weten dat ze stofwerend zijn gemaakt. Regelmatig even schoonvegen met een borstel is al voldoende. Wilt u ze toch een keer wassen? Kijk dan op het wasvoorschrift en zorg dat het water niet bij de elektronica komt.

Zonder boren in het raamwerk

De lichtdoorlatende plisségordijnen gebruiken het handige EasyClick-systeem, een gemakkelijke constructie waarbij u de gordijnen zonder boren in het kozijn bevestigt. Leverbaar in verschillende RAL-kleuren, kindveilig en natuurlijk heel mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft MrWoon Raamdecoratie een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Lichtdoorlatende plisségordijnen op maat gemaakt

Wilt u ook lichtdoorlatende plisségordijnen? Kijk dan bij uw lokale specialist wat de mogelijkheden zijn. Hij meet de ramen op en installeert de gordijnen nadat wij ze voor u op maat hebben gemaakt.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon