Semi transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Lichtdoorlatende paneelgordijnen bieden licht en privacy

Met lichtdoorlatende paneelgordijnen combineert u de privacy van verduisterende gordijnen met de lichtdoorlatende eigenschappen van transparante gordijnen. Ze zijn dik genoeg om geen directe inkijk naar binnen mogelijk te maken, en nog dun genoeg om voldoende licht door te laten. Net als de andere paneelgordijnen zijn ook deze ideaal bij schuiframen en grote, hoge ramen met een hoogte tot wel 3.000 mm.

Veel kleuren, patronen en verschillende eigenschappen

Deze paneelgordijnen zijn leverbaar met heel uiteenlopende patronen, in basiskleuren en in trendy kleuren en natuurlijk ook met verschillende eigenschappen. Hebt u liever een paneelgordijn dat nog wel licht doorlaat zonder privacy prijs te geven? Dan zijn de lichtdoorlatende paneelgordijnen geschikt voor uw interieur.

Vlam vertragende en warmtewerende stoffen

De stoffen die gebruikt worden voor de lichtdoorlatende paneelgordijnen bieden diverse opties. Zo zijn er gordijnen met een metaalachtige coating die een warmtewerende werking heeft. Bovendien zijn veel van de gordijnen ook gemaakt conform de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1, wat een aanduiding is van de vlam vertragende functie.

Lichtdoorlatende paneelgordijnen reinigen

De reiniging van lichtdoorlatende paneelgordijnen is meestal heel eenvoudig. Zeker als u er een kiest met een teflon coating die een vuilafstotende beschermlaag vormt voor de gordijnstof. In dat geval is het schoonmaken van deze gordijnen heel gemakkelijk, en vaak niet eens nodig. Is het gordijn niet voorzien van een coating, dan kunt u zo nu en dan een vlek op de stof krijgen. Probeer die te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga zeker niet hard wrijven of schrobben en ga niet aan de slag met een schoonmaakmiddel. Krijgt u de vlek er niet uit, ga dan naar uw lokale specialist voor advies over het doeltreffend verwijderen van de vlek.

Combinaties voor uw interieur

Met een mooie combinatie van het lichtdoorlatende paneelgordijn vervolledigt u uw interieur helemaal. Zo kunt u ervoor kiezen om verduisterende rolgordijnen tegen het raam aan te bevestigen, zodat zelfs met de lichtdoorlatende stof de ruimte helemaal donker gemaakt kan worden. Of laat u inspireren door de specialist bij u in de buurt en bekijk daar meer mogelijkheden met deze mooie raamdecoratie.

Lichtdoorlatende paneelgordijnen, op maat gemaakt

Ook lichtdoorlatende paneelgordijnen kunnen heel divers afgewerkt worden om perfect te passen bij uw interieur. U kunt bijvoorbeeld een paneel van verschillende kleuren stof laten maken, of meerdere panelen in bijpassende kleuren combineren. Of laat houten latjes dwars op de panelen bevestigen als contrast in een urban interieur. En heeft de ruimte zowel grote als kleine ramen? Kies dan voor dezelfde stof voor zowel de paneelgordijnen als voor de rolgordijnen. Zo krijgt u een uniforme look die uw interieur mooi in balans brengt. Voor meer van dit soort ideeën en natuurlijk voor een perfecte uitvoering daarvan, kunt u terecht bij uw lokale specialist. Deze geeft u graag persoonlijk interieuradvies, zodat u de lichtdoorlatende paneelgordijnen op maat kunt laten maken.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Ook keuze in afwerking