Onze beoordeling

Semi-transparante Duette®Shades

Semi-transparante Duette®Shades

1483

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Duette®Shades!

Semi-transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Duette®Shades, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Lichtdoorlatende Duette®Shades, ideaal voor ongewone ramen

Lichtdoorlatende Duette®Shades met hun bekende honingraatstructuur zijn een ideale raamdecoratie voor heel grote ramen en ramen met een ongewone vorm – driehoeken, erkerramen, maar ook dakramen, lichtkoepels en schuine ramen. Maar bovenal is het een prachtig product dat de uitstraling in elk interieur versterkt.

Drie plooibreedtes

Wilt u een robuuste uitstraling bij een groot raam of zoekt u raambekleding voor kleine ramen met een smalle glaslijst? Met de drie verschillende plooibreedtes van de lichtdoorlatende Duette®Shades lukt alles.

Veel kleuren en stoffen bij de lichtdoorlatende Duette®Shades

Of u nu een urban interieur hebt, een rustieke stijl of juist een retro-inrichting, de Duette®Shades passen er altijd bij. Zoek gewoon de kleur die er het beste bij staat en selecteer de stof die u het mooiste vindt. Komt u er toch niet uit? Dan is de lokale specialist er voor een persoonlijk interieuradvies!

Mooi in combinatie met overgordijnen

Wilt u daglicht in het interieur en door de raambekleding heen nog iets van buiten kunnen zien, dan zijn semi- transparante Duette®Shades de ideale keuze. En om overdag toch ongehinderd naar buiten te kunnen kijken, is er het top-down-systeem. Daarmee zet u ze vast op de gewenste hoogte. Deze raambekleding biedt overdag privacy als u dat wilt. Als het buiten echter donker is en binnen licht, dan schijnen ze wat door. Wilt u dat niet, dan schuift u er ’s avonds mooie gevoerde gordijnen voor. Dit is niet alleen heel praktisch, maar geeft bovendien uw interieur een luxueuze uitstraling en zorgt voor een aangename akoestiek in de ruimte.

Zo bedient u Duette®Shades in een dakraam of lichtkoepel

De Duette®Shades zijn bij uitstek geschikt voor grote ramen, ramen met speciale vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. Het spreekt dan voor zich dat deze gemakkelijk bediend moeten kunnen worden. Daarom biedt deze raamdecoratie de keuze uit diverse bedieningsvormen, van handbediend tot elektrisch en ook met een bedieningsstok. Een andere handigheid in dit product is de manier waarop de koorden die de stof ophalen en neerlaten, zijn weggewerkt: ze zitten tussen de stoflagen, waardoor ze niet zichtbaar zijn. Dit resulteert in een mooie en strakke afwerking van de Duette®Shades.

Reinigen van de lichtdoorlatende Duette®Shades

Ook de lichtdoorlatende stoffen van Duette®Shades zijn energiebesparend (tot wel 25%) vlamvertragend én stofwerend. Reinigen gaat eenvoudig met een borstel. Als het nodig is kunnen de meeste stoffen wel gewassen worden. Zorg er dan voor dat u het wasvoorschrift nauwkeurig volgt en bij de elektrische variant natuurlijk oplet met water.

Handig voor elk beeldscherm

Lichtinval in een beeldscherm is hinderlijk, of dat nu op de werkplek is of in de woonkamer waar de televisie vlak bij een raam staat. Met de lichtdoorlatende Duette®Shades doet dit probleem zich echter niet voor. Dit product filtert het licht en voorkomt ongewenste lichtreflectie op de schermen.

Lichtdoorlatende Duette®Shades, op maat gemaakt

De lichtdoorlatende Duette®Shades zijn verkrijgbaar via de specialist bij u in de buurt. U kunt daar de gehele collectie bekijken en advies krijgen voor uw interieur. Deze specialist zorgt er ook voor dat ze goed worden opgemeten zodat wij ze perfect op maat kunnen maken voor de ramen van uw huis.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon