Onze beoordeling

Rolhorren

613

combinaties

Een rolhor is een mooie oplossing, ook voor dakramen.

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Zoek je een oplossing tegen pollen in huis? Samen maken we de beste keus!’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Rolhor, de ideale hor voor op de slaapkamer of zolder

De rolhor die we in onze woonwinkels verkopen, wordt vaak gekozen voor slaapkamers. Het is dan ook een ideale hor om snel een raam af te sluiten voor insecten en pollen. Ze kan echter ook gemakkelijk weer open, bijvoorbeeld om het dekbed te luchten. Ook voor het dakraam is dit de perfecte hor. Ze is met de hand bedienbaar, ook bij grote ramen. En is ze hoger geplaatst, dan gebruikt u de bijgeleverde trekstang of het trekkoord. U kunt ook kiezen voor de elektrisch bedienbare rolhor. Daarmee geniet u pas echt van alle comfort!

Rolhor voor de slaapkamer …

’s Avonds in de slaapkamer het licht aandoen en ‘s ochtends de kamer goed laten verluchten zonder dat u pollen of insecten in de kamer krijgt. Dat kan met de rolhor. Hiermee sluit u het raam hermetisch af terwijl er nog voldoende ventilatie mogelijk is. En wilt u ’s ochtends even het dekbed buiten hangen, dan rolt u de hor gemakkelijk omhoog.

… of de dakramen op zolder

Op zolder is het in de zomer vaak erg warm. Dan wilt u natuurlijk de ramen open kunnen zetten. Met een rolhor voor het dakraam kan dat. Deze hor past goed op dakramen omdat we ze tegen in het kozijn rondom de raamopening plaatsen. En met anti-pollengaas kunt u nog steeds heel goed ventileren zonder dat u last hebt van pollen of insecten. Ook als u ’s avonds de ramen openzet terwijl u het licht aanlaat. Zo hebt u met een rolhor ook tijdens de zomer op zolder een goede nachtrust.

Rolhor met afstandsbediening

Wilt u een rolhor plaatsen in grote en hoge ramen? Dat kan. De methode is dezelfde als bij kleine ramen. Alleen krijgt u voor de bediening een trekstang of trekkoord. En wilt u het helemaal luxueus, kies dan voor de elektrisch bedienbare rolhor om de hor op afstand te openen of te sluiten.

Kies het vliegengaas voor uw rolhor

Wij helpen u graag het juiste vliegengaas te kiezen. U hebt bij ons onder meer de keuze uit pollenwerend gaas (tegen hooikoorts) en extra transparant gaas. Benieuwd hoe dat eruitziet of wat de mogelijkheden voor uw huis zijn? Bezoek dan een van onze showrooms. Een van onze specialisten helpt u graag verder.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon