Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Meten aan huis

Onze inspiratie blogs


Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Rolgordijnen, geschikt voor elk raam

Voor alle ramen zijn rolgordijnen een uitstekende raamdecoratie, ook voor heel grote ramen, draaikiepramen en ramen in vochtige ruimtes. Overweegt u om rolgordijnen te kopen? Ga dan naar de lokale specialist om u te laten inspireren en adviseren, en krijg deskundige hulp bij het opmeten en ophangen.

Functioneel en sfeervol

Voor rolgordijnen is er een ruime keuze aan verschillende stoffen, van transparant tot verduisterend en met diverse weefsels en stofdiktes of met een coating of screendoek. Naast de vele functionele eigenschappen combineren ze ook mooi met andere gordijnen om de gewenste sfeer in het interieur te creëren. Zo vormen verduisterende rolgordijnen gecombineerd met inbetweens of transparante gordijnen een stijlvol geheel in een modern interieur.

Voor grote en heel grote ramen

Rolgordijnen kunnen tot 4,2 meter breed geproduceerd worden, waardoor ze heel geschikt zijn voor grote ramen. En zelfs als het raam groter is dan de maximale breedte van het gordijn, zijn er passende oplossingen. Zo kunnen we twee gordijnen koppelen tot een breedte van wel 8 meter, zodat zelfs heel grote raamoppervlakken bekleed kunnen worden.

De oplossing voor draaikiepramen …

Steeds vaker worden draai- en kiepramen geplaatst. Die zijn handig, maar niet geschikt voor elke vorm van raamdecoratie. Rolgordijnen kunnen daarentegen wel heel goed geplaatst worden op een draaikiepraam, door ze te voorzien van zijgeleiding. Het gordijn zit aan de zijkant vast in de zijgeleiding waardoor het mooi strak voor het raam blijft zitten, ook als u het raam kantelt.

… of in de badkamer en keuken

De badkamer en keuken staan bekend om een hoge luchtvochtigheid. Vandaar dat voor de raamdecoratie altijd goed naar het juiste materiaal voor deze ruimtes moet worden gekeken. Bij rolgordijnen is het dan slim om ze te voorzien van een screendoek. Dat is een speciale stof die vocht- en schimmelwerend is en dus bestand is tegen vochtige ruimtes. Als het rolgordijn op maat gemaakt wordt, kan het gevoerd worden met screendoek zodat schimmel geen kans krijgt. Reinigen is heel eenvoudig – gewoon met een licht vochtig doekje.

Raamklinken vermijden

Raamklinken zijn bekende (irritante) obstakels. Toch is dat heel eenvoudig op te lossen door het gordijn contra-rollend op te leveren. Dit betekent dat de stof aan de voorzijde van de buis afrolt, in plaats van aan de achterzijde. Hiermee raken de rolgordijnen de raamklinken niet. En hebt u thuis een lastige hoek met ramen? Dan kan een contra-rollend rolgordijn de kier mooi verkleinen.

Eenvoudige montage

Een andere optie bij rolgordijnen is om ze te voorzien van een montageprofiel. Dat wordt aan het plafond of tegen de wand gemonteerd, waarna het rolgordijn eenvoudig geplaatst kan worden. Wilt u dit niet zelf doen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem – de specialist bij u in de buurt installeert alles graag voor u!

Rolgordijnen precies zoals u het wilt

Wilt u ook rolgordijnen? Vraag dan de specialist bij u in de buurt om advies. Hij kan u alles vertellen over de vele mogelijkheden, kleuren en dessins, maar bijvoorbeeld ook over de optie om ze elektrisch bedienbaar te maken. Dat is erg handig bij grote ramen. Hebt u eenmaal een keuze gemaakt, dan zal deze specialist de ramen opmeten zodat de rolgordijnen op maat kunnen worden gemaakt en daarna geïnstalleerd.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Vloeren

ook bij MrWoon