Raamhorren

250

kleuren

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij de adviseur van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Een vliegenraam voorkomt insecten en pollen in huis

Wilt u ’s avonds in bed nog even lezen terwijl het raam openstaat, dan wordt u al gauw omringd door muggen of andere insecten. Of misschien liet u overdag de slaapkamer verluchten terwijl er buiten gras werd gemaaid. Zowel insecten als pollen kunnen uw nachtrust aardig verstoren. Maar met een vliegenraam of raamhor voorkomt u dat ze de slaapkamer binnenkomen. Of elke andere ruimte in huis natuurlijk, want raamhorren worden op maat gemaakt zodat u elk raam in huis van een perfect passende hor kunt voorzien.

Perfecte hor voor het draaikiepraam

Hebt u thuis een draaikiepraam dat naar binnen toe open draait? Dan is een vast vliegenraam daar de perfecte oplossing voor. Deze raamhor is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden bij naar binnen draaiende ramen. Ze kan geplaatst worden op aluminium, kunststof en houten ramen. Door de ingenieuze afwerking hoeft er niet in het kozijn geboord te worden, en een speciale afdichting voorkomt beschadigingen aan het kozijn terwijl de raamhor wel perfect aansluit.

Voordelen van een raamhor

Raamhorren hebben verschillende voordelen. Ze zijn ideaal bij draaikiepramen, maar sluiten ook heel soepel en zijn geschikt voor de extra grote ramen. En om ervoor te zorgen dat een raamhor niet teveel opvalt in het interieur, is er veel aandacht besteed aan het design. Ze zijn daarom gemaakt met een aluminium kader en kunnen in een vijftal profielkleuren worden uitgevoerd. Er is zelfs keuze in het soort en de kleur van het horrengaas.

Ontdek welke raamhor het beste bij uw huis past

Een alternatief voor een vast vliegenraam is de rolhor of inzethor. Welke hor het meest geschikt is voor uw situatie hangt af van het type raam in uw huis, of u de hor ook regelmatig eruit wilt halen, en natuurlijk wat u zelf comfortabel in gebruik vindt. Kijk eens bij de lokale specialist om de verschillende raamhorren te vergelijken en persoonlijk advies te krijgen. De specialist zorgt er ook voor dat de ramen nauwkeurig opgemeten worden, waarna wij de raamhorren op maat voor u kunnen maken met het gaas dat u wenst.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon