Nieuw bij onze dealers

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Kom langs!

Vind hier onze aangesloten winkels.

Raamdecoratie

In uw woning is lichtinval en natuurlijk privacy heel belangrijk, maar u wilt dit niet overal op dezelfde manier regelen. Voor een werkkamer stelt u andere eisen dan voor een slaap- of woonkamer. Met raambekleding bepaalt u de juiste sfeer, het gewenste licht en natuurlijk de privacy in elke ruimte. Precies zoals u dat wilt.

De gewenste lichtinval met raamdecoratie

Voor een prettige nachtrust wilt u natuurlijk meer verduistering in de slaapkamer, terwijl meer licht in de woonkamer juist weer aangenamer is. Kies dus de beste raambekleding per ruimte en creëer zelf de gewenste lichtinval. Bij ons hebt u de keuze uit heel veel soorten, van rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen tot Iso Plissé® gordijnen, vouwgordijnen, gordijnen, lamellen en paneelgordijnen.

De gewenste privacy

Ook privacy is belangrijk in huis. Wat u nodig hebt is echter niet overal hetzelfde, en zelfs per ruimte kan het verschillen. Zo wilt u overdag in de woonkamer waarschijnlijk graag naar buiten kijken en van veel lichtinval genieten. Maar ’s avonds is dat natuurlijk anders – dan wilt u geen inkijk hebben zodat u kunt genieten van uw privacy. Met de juiste raamdecoratie creëert u de gewenste privacy wanneer en hoe u dat wilt.

Combineer verschillende soorten raambekleding

Combineert u in dezelfde ruimte twee verschillende soorten raambekleding, dan versterkt u de geluiddemping in die ruimte, ontstaat er een betere isolatie, en kunt u transparante én verduisterende raambekleding kiezen. U gebruikt ze immers elk op het juiste moment zodat u altijd de lichtinval en de privacy hebt zoals u dat wilt, wanneer u dat wilt. En tegelijk geniet u ook nog eens van een betere akoestiek en lagere energiekosten, of juist van een minder warme kamer.

Raambekleding op maat

Voor een extra luxueuze uitstraling in uw interieur kiest u voor maatwerk. En dat kan heel gemakkelijk door de raambekleding op maat te laten maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de gordijnen of Iso Plissé® gordijnen exact laten aansluiten op de ramen. Doordat de ramen nauwkeurig worden opgemeten door de vakman bij u in de buurt, zal de raambekleding altijd volledig naar wens worden samengesteld en worden afgewerkt. Met maatwerk in raambekleding krijgt u het interieur en de sfeer die u wilt.

 

Trend: Sculptured Blue

Trend: Cord Webbing

Trend: Pastel Harlequin

Vind hier je vakman aan huis!