PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Pvc lamellen, comfort en functionaliteit in elk interieur

Met verticale lamellen van pvc kiest u voor gemak en functionaliteit. En dankzij de vele beschikbare kleuren en dessins zijn ze ook altijd aan te passen aan de stijl van uw interieur. Wilt u weten wat er allemaal beschikbaar is in het aanbod van pvc lamellen? Maak dan een afspraak bij uw lokale specialist.

Lichtinval en privacy zo geregeld

Verticale lamellen zijn ideaal om in een handomdraai de lichtinval en de privacy te regelen. Wilt u gewoon veel licht en ongehinderd naar buiten kunnen kijken? Dan zet u ze in de open stand. Stoort het licht u en wilt u wat meer privacy? Dan kantelt u ze wat schuiner. En ’s avonds kunnen ze helemaal dicht waardoor de privacy optimaal is en er geen licht naar binnen of buiten schijnt.

Transparantie ook mogelijk

Bijzonder aan pvc lamellen is dat u ze net zo transparant kunt laten maken als u dat wilt. Door de lamellen te perforeren met kleine gaatjes, is er precies zoveel lichtinval mogelijk als gewenst is. Kijk in de winkel bij u in de buurt voor de aangeboden opties.

Onderhoudsvriendelijke lamellen

Het grote voordeel van pvc lamellen is natuurlijk het gemak waarmee u ze kunt schoonmaken. U klikt ze uit de rail, legt ze op een vlakke ondergrond en maakt ze schoon met een zachte, vochtige doek en een zeepoplossing. Zijn ze eenmaal helemaal zeepvrij en droog, dan hangt u ze zonder moeite weer terug. Heel onderhoudsvriendelijk dus.

Vochtbestendig

Een ander voordeel van de pvc lamellen is de vochtbestendigheid. U kunt ze dus gewoon ophangen in een vochtige ruimte zoals de badkamer of de keuken. Het materiaal zal niet gaan roesten. En omdat er geen stof bij gebruikt wordt, is er ook geen kans op schimmelvorming.

Gordijnen bij lamellen

De uitstraling van verticale pvc lamellen is natuurlijk vrij strak, wat heel mooi staat in verschillende interieurs. Wilt u er toch een zachte toets aan toevoegen, dan kunt u ze combineren met gordijnen. Zowel transparante gordijnen als in-betweens passen hier heel goed bij. Bovendien filteren ze het licht op een natuurlijke wijze, belemmeren ze de inkijk, en dempen ze het geluid. Een prettige bijkomstigheid van deze mooie combinatie in raamdecoratie.

Pvc lamellen, op maat gemaakt

Pvc lamellen kunnen in verschillende lamelbreedtes gemaakt worden voor ramen tot 6 meter breed. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor een indruk van de vele kleuren en dessins gaat u het beste naar de lokale specialist. Die geeft u deskundig advies en kan de lamellen opmeten. Nadat ze op maat gemaakt zijn, zorgt hij ervoor dat ze mooi worden opgehangen bij u thuis.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon