Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi Transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Paneelgordijnen, de meest functionele gordijnen voor elk interieur

Paneelgordijnen (‘Japanse panelen’) zijn niet alleen bijzonder stijlvol, ze staan ook bekend om de vele mogelijkheden. Zo kunt u ze gebruiken als raambekleding, als scheidingswand in een ruimte, en als decoratie. En zoekt u een praktische en mooie oplossing voor schuiframen of hele grote ramen? Ook dan zijn panelen ideaal. Met de vele mogelijke uitvoeringen zijn ze geschikt voor elk interieur.

Licht en privacy

Wilt u op een speelse manier de lichtinval in een kamer regelen? Dan kan dat zonder moeite met paneelgordijnen. Elk paneel is apart te bedienen en kan op verschillende posities neergezet worden. Zo regelt u gemakkelijk zelf het licht en de privacy in de ruimte zoals u dat wenst.

Als scheidingswand

Grote ruimtes kunnen soms zo groot zijn, dat ze niet meer praktisch zijn. Met een ‘roomdivider’ – een paneelgordijn als scheidingswand, verdeelt u de ruimte dan eenvoudig op in twee kleinere ruimtes. En doordat elk paneel apart te verschuiven is, zijn ze op elke gewenste plaats neer te zetten. Erg handig dus, of dat nu thuis is of op kantoor.

In combinatie met schuiframen

Een groot schuifraam of grote schuifdeur is prachtig voor een mooi uitzicht en veel lichtinval. Maar soms is er te veel licht en inkijk. Paneelgordijnen zijn dan de ideale raambekleding. Ook als u het schuifraam openzet, schuift u de panelen gewoon zo ver opzij dat de doorgang vrij blijft. De rest van de ramen blijft dan bedekt zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld als u het felle zonlicht wilt weren of wat privacy wenst. En wilt u wel de paneelgordijnen openschuiven maar bent u niet zo blij met alle binnenkomende pollen en insecten? Dan plaatst u er meteen ook een vliegendeur. Samen met de paneelgordijnen gaat dat heel goed samen met een schuifraam.

Voor grote, hoge ramen

Ook bij een ruimte met grote, hoge ramen kunt u kiezen voor panelen. De panelen zijn namelijk leverbaar tot 3.000 mm hoog en 1.300 mm breed. De bediening kan zowel met een hand- als koordbediening en gaat geruisloos. Heel geschikt dus voor grote, hoge raampartijen.

Verschillende stofsoorten in één paneel

Een ander interessant voordeel van paneelgordijnen is dat u verschillende kleuren en diverse stofsoorten in één paneel kunt verwerken. Zo kunt u kiezen voor verschillende kleurenpaletten waarmee u de panelen helemaal kunt afstemmen op de stijl van uw interieur. Of varieer met transparantie. Kies bijvoorbeeld voor een verduisterende stof onderin en een transparante stof bovenin het paneel.

Maatwerk

Paneelgordijnen kunnen altijd op maat gemaakt worden, maar het belangrijkste is om eerst te bepalen welke uitvoering het beste past bij uw smaak en interieur en voldoet aan uw wensen. Ga daarom eens langs bij de specialist bij u in de buurt. Deze weet alles van raamdecoratie en kan u diverse voorbeelden ter inspiratie laten zien. Hebt u een keuze gemaakt, dan komt de specialist het bij u opmeten, maken wij de paneelgordijnen op maat, en worden ze vervolgens geïnstalleerd. Thuis of op kantoor, om nog heel lang plezier van te hebben.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon