Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Donegal

Gordijnen vormen de basis

Donegal

Hortus

Recife en Kashmir

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Kelem

Yills

Lise

Shabby Velvet

Lise

Overgordijnen voor elk interieur

Overgordijnen zijn er voor vrijwel elke ruimte. Met hun warme, elegante uitstraling zijn het dan ook de echte sfeermakers in een interieur! Bovendien hebben ze veel extra voordelen. Zo houden ze tijdens de zomer de warmte buiten en tijdens de winter juist binnen, en bieden ze ’s avonds veel privacy. En voor een goede nachtrust laat u ze gewoon voeren met een verduisterende stof. Zoekt u overgordijnen die passen bij uw smaak en uw interieur? Ga dan naar de specialist bij u in de buurt.

Voordelen van overgordijnen

De dikke, soms zelfs verduisterende stof maakt overgordijnen ideaal om de perfecte privacy in huis te creëren. Maar overgordijnen hebben nog meer voordelen. Zo werken ze ook geluiddempend, waardoor de akoestiek in huis een stuk aangenamer wordt. En door de uitstekende isolerende werking geniet u ’s zomers van een koel huis terwijl het ’s winters binnen juist heerlijk warm blijft.

Verduisterend

Niet alle overgordijnen zijn verduisterend. Toch is dat geen reden om de stof of het dessin van uw voorkeur niet te kiezen. Tenslotte wilt u wel een gordijn dat u mooi vindt en dat past in de ruimte. En dat kan ook heel goed. Elk overgordijn kan immers gevoerd worden met een verduisterende stof. Hiervoor hebben we in ons atelier vier verschillende stoffen, zodat er altijd een is die net zo verduisterend werkt als gewenst en dik of soepel genoeg is voor de juiste uitstraling.

Overgordijnen op maat maken

Overgordijnen laat u net als andere gordijnen natuurlijk op maat maken. Nadat u de stof, de kleur, een eventueel dessin en de uitvoering van de gordijnplooi hebt bepaald, kunt u er nog voor kiezen om de gordijnen te laten verduisteren. Vanzelfsprekend is de lokale specialist er voor u om u bij deze keuze te adviseren en u verschillende voorbeelden te laten zien. Is de keuze gemaakt, dan worden de overgordijnen op maat gemaakt door een vakman in ons atelier. Zo wordt bijvoorbeeld het voeren nog met de hand gedaan.

Combineren van overgordijnen

Het interessante van overgordijnen is natuurlijk dat ze mooi samengaan met bijna elk ander type gordijn. Of u nu verticale lamellen, transparante rolgordijnen, in-between gordijnen of plisségordijnen hebt, met bijpassende of juist contrasterende overgordijnen creëert u een spannend, sfeervol of verrassend effect in uw interieur. Wat u maar wilt, het kan allemaal met het ruime assortiment gordijnstoffen. Zoekt u inspiratie voor zo’n mooie combinatie? Ga dan eens naar de lokale specialist.

De juiste stof, plooi en dessin voor uw interieur

In ons assortiment vindt u overgordijnen in elke kleur en elk dessin. De uni-kleuren variëren van glanzend egaal tot grovere weefsels en van modern strak tot robuust linnen. En de gordijnen met dessin zijn er zowel met geweven als gedrukte prints. Maar behalve kleur, dessin en stof zijn ook de keuze van de juiste gordijnplooi en de afwerking bepalend voor de uitstraling van de overgordijnen. Zo passen bij een moderne raampartij de strakke Wave-plooi, een enkele retourplooi of roestvrijstalen ringen, terwijl de dubbele plooi of koperkleurige ringen juist klassieker en frivoler ogen.

Persoonlijk advies bij overgordijnen

De specialist bij u in de buurt weet alles over de vele mogelijkheden met overgordijnen en kan u ook veel stalen van kleuren en stoffen laten zien. Met dit persoonlijke advies kunt u dan bepalen welke combinatie de optimale uitvoering zal zijn voor bij u thuis.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon