HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren bij Interio

Vliegendeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij Interio ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

De ideale vliegendeur

Er is niets vervelender dan muggen en vliegen in huis tijdens de zomer. De perfecte oplossing? Een vliegendeur of hordeur! Bij Interiohelpen we je de juiste oplossing te vinden voor je huis, voor elke deur is er een geschikte vliegendeur. Kom gerust eens langs in onze gezellige winkel in Lochristi. We kijken uit naar je bezoek!

Plissé vliegendeur: Stevig en praktisch

De plissé vliegendeur is een sterke en praktische oplossing die geschikt is voor elke deur. Dit type vliegendeur heeft ook weinig ruimte nodig: je schuift ze gewoon opzij als je ze niet gebruikt. Het geplisseerde vliegengaas maakt het geheel bovendien extra stevig.

Pendelhordeur: handig en veilig

Heb je kinderen in huis? Dan is een pendelhordeur een handige en veilige keuze: de deur is erg licht, opent naar beide kanten en sluit vanzelf. Ook handig voor je huisdieren. Voor hen kies je best voor extra stevig huisdierengaas, dat beter bestand is tegen hun scherpe nagels.

Klassieke vliegendeur

Heb je liever een traditionele vliegendeur die enkel naar buiten openklapt? Ook die hebben we in ons assortiment. Kom ons ruime aanbod ontdekken in onze winkel, we staan klaar met persoonlijk advies.

Schuifvliegendeur voor grote deuren

Heb je een vliegendeur nodig voor grotere deuropeningen zoals terrasdeuren of grote schuiframen? Onze op maat gemaakte schuifvliegendeuren zijn verkrijgbaar tot twee meter breed en drie meter hoog. Is je deuropening nog groter? Geen probleem, dan combineren we eenvoudig twee deuren.

Maatwerk bij Interio

Een perfect resultaat vraagt om perfect maatwerk. Bij Interiostreven we steeds naar een mooi resultaat waar je eindeloos van kunt genieten. Benieuwd welk type vliegendeur we je aanraden en wat de mogelijkheden zijn? Kom dan zeker eens langs in onze winkel in Lochristi. Maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag en je kunt gratis parkeren.

 

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Schuifhordeur

Novus® plisséhordeur

enkel en dubbel te plaatsen