HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen bij Interio

Versus® gordijnen

Versus® gordijnen

Versus® gordijnen

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies uw in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseur van Interio in Lochristi heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor u opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Versus® gordijnen: transparant én verduisterend

Versus® wavegordijnen zijn elegante, kamerhoge gordijnen die zowel transparant als verduisterend zijn. Interio biedt jou deze stijlvolle verticale variant aan van het duorolgordijn of zebragordijn. Versus® gordijnen brengen een stevige dosis sfeer in je interieur, maar zijn ook strak en uiterst praktisch. Bovendien heb je veel keuzemogelijkheden en kun je naar wens verschillende in-between gordijnstoffen en rails combineren. Kom het gewoon zelf eens bekijken in onze gezellige winkel! Je kunt vertrouwen op ons deskundig advies, zowel in de winkel als bij jou thuis.

Eén gordijn, meerdere functies

Vind je het fijn als je raamdecoratie meerdere functies vervult? Het Versus® wavegordijn combineert de elegante schoonheid van een in-between gordijn met het praktische van een verduisterend gordijn. Een echte win-win dus. Deze Versus® variant biedt je een 2-in-1 oplossing in de vorm van licht en donker. De golvende wavestof laat mooi gefilterd licht binnenstromen, terwijl de verborgen lichtdichte lamellen zorgen voor verduistering. Twee functies in één gordijn dus! We demonstreren het graag in onze winkel in Lochristi. We zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wil je liever een afspraak op een moment dat jou past? Dat kan ook!

Controle over lichtinval en inkijk

Versus® gordijnen bieden absolute privacy, zelfs wanneer het gordijn volledig open is. Dit dankzij de verborgen lichtdichte lamellen die in deze in-betweens zijn verwerkt, ook aan de onderkant van de gordijnen. Je kunt de verticale lamellen eenvoudig in de gewenste stand draaien. Zo bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval en inkijk. Het handige trekkoord maakt het mogelijk om het gordijn naar links, rechts of in het midden te openen. Je kunt kiezen tussen witte of grijze lamellen met breedtes van 89 en 127 mm. Interio levert de Versus® gordijnen altijd inclusief rails, verkrijgbaar in chique wit, stijlvol zwart of tijdloos grijs.

Je perfecte Versus® gordijn in drie stappen

Stap 1. Kies uit meer dan 500 stijlvolle kamerhoge in-between stoffen en bepaal de kleur van je lamellen.
Stap 2. Kies de plooibreedte. Het Versus® gordijn is beschikbaar met lamellen van 89 en 127 mm, voor zowel smalle als bredere openingen.
Stap 3. Kies de kleur van de rails: chique wit, stijlvol zwart of tijdloos grijs.

Versus®: perfect maatwerk bij Interio

Interio garandeert jou perfect maatwerk voor je Versus® gordijnen. We letten op elk detail en zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je raamdecoratie dankzij de prachtige kamerhoge in-between stoffen, het stevige railsysteem en de verborgen lamellen. Versus® gordijnen zijn ook ideaal en uiterst veilig voor openbare ruimtes en kantoorgebouwen, vooral als je kiest voor brandvertragende stoffen. De overige gordijnonderdelen zijn standaard al brandvertragend. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze gezellige winkel in Lochristi!