HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen bij Interio

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende rolgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Interio in Lochristi. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag.’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Helemaal donker met verduisterende rolgordijnen

Overdag veel licht in huis is fijn, maar om te slapen mag het toch liefst wat donkerder zijn. Verduisterende rolgordijnen zijn daar ideaal voor. Interio biedt u deze handige raamdecoratie in diverse stoffen, kleuren en prints. Kortom, u vindt rolgordijnen die perfect bij uw interieurstijl en smaak passen. Er is zoveel keuze, kom het gewoon zelf ontdekken in onze toonzaal in Interio. Wij maken u graag wegwijs in ons mooie aanbod.

Verduisterende rolgordijnen op maat

De stof van het rolgordijn bepaalt hoeveel licht er in uw ruimte binnenvalt. Verschillen in weefsel, dikte en coating bepalen in welke mate een rolgordijn verduisterend is. In onze toonzaal in de Hoogstraat vindt u vast de raambekleding van uw dromen! We helpen u met veel plezier kiezen en samen vinden we de perfecte raamdecoratie voor uw interieur.

Extra coating, extra veiligheid

Verduisterende rolgordijnen doen veel meer dan enkel het licht tegenhouden. Een selectie rolgordijnen is bijvoorbeeld brandvertragend. Deze rolgordijnen hebben ook een thermische coating waardoor ze niet alleen het daglicht weren, maar ook de warmte tegenhouden. Zo blijft de ruimte waar ze hangen altijd koel, zelfs op warme zomerdagen. Sommige rolgordijnen zijn bovendien uitgerust met een vuilafstotende beschermlaag, waardoor u ze amper hoeft schoon te maken.

Mooi in combinatie met andere gordijnen

De verduisterende eigenschappen van deze rolgordijnen komen uiteraard uitstekend van pas ’s avonds of ‘s morgens als u het daglicht nog even wilt buitenhouden. Maar overdag hebt u geen behoefte aan een donkere ruimte. Integendeel, dan laat u net wel graag het zonlicht binnen, liefst zonder in te boeten op privacy. Dat kan als u de verduisterende rolgordijnen combineert met andere soorten raamdecoratie zoals transparante gordijnen of paneelgordijnen. Retro, rustiek, stijlvol en stedelijk… Bij Interio vindt u ongetwijfeld de ideale raamdecoratie voor uw interieur. Kom eens langs!

Gefilterd daglicht & betere akoestiek

Combineert u uw verduisterende rolgordijnen met transparante gordijnen, dan zorgt u ook voor een aangename akoestiek dankzij hun geluiddempende werking. Ook het daglicht wordt subtiel gefilterd, ideaal als u overdag graag leest, televisie kijkt of op uw computer werkt.

Vind uw verduisterende rolgordijnen bij Interio

De verduisterende rolgordijnen van Interio zijn beschikbaar in heel wat uitvoeringen. Voor smalle, brede en grote ramen, maar ook voor draaikiepramen en dakramen. Dankzij onze technische expertise kunnen ze ook met elektrische bediening geleverd worden. Zo opent en sluit u uw gordijnen heel makkelijk. Speelt u graag met kleuren en contrasten in uw interieur? Laat het mechanisme dan in een andere kleur leveren dan de stof zelf. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden die verduisterende rolgordijnen te bieden hebben. Kom gerust eens langs, we kijken alvast uit naar uw komst!