HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen bij Interio

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende gordijnen verkopen wij niet online, die moet u ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Interio in Lochristi ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Madee

Sereno

Muze

Isola

Mindful

Allium

Isola

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Verduisterende gordijnen voor meer slaapcomfort

Als je optimaal van je wooncomfort wilt genieten, dan zijn verduisterende gordijnen een absolute must. Ze houden het zon- en daglicht tegen en zorgen voor een volledige of bijna volledige verduistering van je kamer, ideaal voor een verkwikkende nachtrust. Het kiezen van verduisterende gordijnen bij Interio is kinderspel: kies de stof die je mooi vindt voor je gordijnen en wij voorzien ze van een extra laag verduisteringsstof. Zo eenvoudig is het! Kom langs in onze gezellige winkel in Lochristi om je keuze te maken.

Kies uit vier verduisteringsstoffen

Sommige gordijnstoffen hebben van zichzelf al verduisterende eigenschappen. Maar we kunnen in feite vrijwel alle stoffen verduisterend maken door ze van een extra laag te voorzien. Bij Interio kun je kiezen uit vier verduisteringsstoffen:
• Plain Ecru: een verduisteringsstof die ook beschermt
• Molton: een sterk verduisterende, geluiddempende stof die je gordijnen een volle, luxueuze uitstraling geeft
• Dimout: een soepele stof die grotendeels verduistert
• Blackout: een soepele stof die je gordijnen volledig verduistert

Andere plooi, andere Look

De plooi die je kiest, bepaalt de look van je gordijnen. Kies uit een moderne enkele plooi, een klassieke Tri-plooi, of een trendy Wave-plooi die de combinatie biedt tussen strakke plooien en golvingen. Hoewel verduisteringsstof je gordijnen wat zwaarder maakt, heeft dit geen invloed op de uitstraling die ze creëren. Bij Interio weten we raad met élke stof, ook als je ze wilt verduisteren. Kom gerust langs in onze winkel, we overlopen met plezier alle mogelijkheden met je.

Geniet van meer wooncomfort

Verduisterende gordijnen hebben nog meer voordelen. Ze dienen niet alleen om je slaap- of kinderkamers te verduisteren, maar dempen ook storende geluiden en zorgen zo voor een zalig cocongevoel. Nog een voordeel is dat ze isolerend werken: in de zomer houden ze de hitte buiten, in de winter de koude. Dat is pas echt wooncomfort!

Verduisterende gordijnen op maat combineren

Heb je thuis al vouwgordijnen of verticale lamellen als raamdecoratie? Dan vormen verduisterende gordijnen de perfecte aanvulling. Ze geven je interieur meteen een warmer en luxueuzer gevoel. Bij Interio bieden we je met veel plezier vrijblijvend advies om de beste keuze voor je woondroom te maken. Gino en Sofie geven je graag persoonlijk advies. We komen zelfs gratis bij je thuis de maten opnemen. Daarnaast hebben we een plaatsingsdienst voor de perfecte plaatsing en afwerking van je gordijnen. En weet je wat? Je kunt bij ons gratis parkeren! We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag. Tot snel!