HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij Interio

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Interio in Lochristi. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Verduisterende Iso Plissé®gordijnen voor elk interieur

Ken je al de unieke honingraatstructuur van de Iso Plissé®? Deze luxueuze raamdecoratie is ook verkrijgbaar in een verduisterende variant. Bij Interio vind je een uitgebreid en veelzijdig assortiment stoffen, sommige met een subtiele textuur. Bovendien passen ze perfect op diverse grote en kleine raamtypes, van veranda’s en dakramen tot lichtkoepels. In onze gezellige winkel in Lochristi verwelkomen Gino en Sofie, onze ervaren adviseurs, je graag met persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak en ontdek de mogelijkheden van de verduisterende Iso Plissé®.

Twee verschillende plooibreedtes

De verduisterende Iso Plissé® is verkrijgbaar in twee verschillende plooibreedtes: 25 en 32 mm. Bij Interio raden we voor grote ramen een bredere plooi aan, omdat dit je interieur direct een stoere uitstraling geeft. Voor draaikiepramen of ramen met een smallere glaslijst adviseren we smallere plooibreedtes. Het mooie is dat boren niet nodig is. Dankzij het handige EasyClick®-systeem klik je de Iso Plissé® eenvoudig vast. Benieuwd? Kom snel langs en ontdek het zelf!

Creëer een heerlijk donkere sfeer met Iso Plissé®

De verduisterende Iso Plissé® zorgt voor een aangenaam donkere omgeving. Er worden zelfs geen gaatjes in de stof gemaakt voor de koorden waarmee de stof wordt opgehaald. Deze koorden zijn discreet aan de binnenkant verwerkt. Wil je het graag iets minder donker? Combineer de Iso Plissé® dan met transparante gordijnen of in-betweens voor een zachte, intieme sfeer met gefilterd licht overdag. Zo creëer je een warm en sfeervol interieur. Heb je interesse in meer interieurtips? Vraag gerust advies in onze winkel.

Verduisterende Iso Plissé® op maat

Ook voor slaapkamers onder het dak of ramen met lichtkoepels biedt Interio passende verduisterende Iso Plissé® oplossingen. Ze houden je kamer volledig donker en weren zonlicht en warmte, ideaal voor warme zomerdagen en een goede nachtrust. Kom naar Interio en ontdek hoe eenvoudig je de Iso Plissé® kunt bedienen. We tonen je graag hoe het werkt.

Makkelijk schoon te maken

Het schoonmaken van je Iso Plissé® kost gelukkig niet veel tijd. Dankzij de stofwerende afwerking hoef je ze alleen af en toe met een borstel af te vegen. De meeste stoffen kunnen ook met de hand of in de wasmachine worden gewassen. Let wel op eventuele elektrische onderdelen, deze mogen uiteraard niet met water in aanraking komen.

Professionele plaatsing en afwerking

Bij Interio bieden we een plaatsingsdienst voor een perfecte plaatsing en afwerking van je Iso Plissé®. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Je kunt vertrouwen op onze expertise en vakmanschap.

Bezoek onze gezellige winkel

Kom gezellig langs in onze winkel en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van de verduisterende Iso Plissé®. Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Bovendien bieden we gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ons team, bestaande uit Gino en Sofie, staat klaar om je persoonlijk advies te geven en al je vragen te beantwoorden.

Maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs

Wil je graag uitgebreid advies ontvangen of heb je specifieke wensen voor je interieur? Maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs, Gino en Sofie. Ze helpen je graag verder en geven persoonlijk advies op maat.

Kom langs in onze showroom