HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen bij Interio

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Interio in Lochristi heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval en combinaties in uw interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Marble

Madee

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Emma

Zachte lichtinval met transparante gordijnen

Transparante gordijnen zijn de perfecte sfeermakers voor elke inrichting, ze zorgen voor een zachte lichtinval in je huis. Bij Interio hebben we een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsstoffen in allerlei kleuren, patronen en materialen, op maat gemaakt voor jou. Heb je hulp nodig bij het kiezen, of wil je gewoon eens brainstormen? Kom dan eens langs in onze showroom in Lochristi. We zijn open van dinsdag tot zaterdag en je kunt bij ons gratis parkeren. Wil je een afspraak maken buiten onze reguliere openingstijden of advies bij jou thuis? Neem gerust contact met ons op, we staan voor je klaar!

Breed scala aan stoffen

Bij Interio begrijpen we dat iedereen uniek is, daarom hebben we een ruime keuze aan diverse stoffen, innovatief geproduceerd volgens de nieuwste technieken. Dit weerspiegelt zich ook in de kwaliteit van onze stoffen: ze zijn kleurvast, waterbestendig, vuilafstotend, brandvertragend en isolerend.

Verschillende plooibreedtes voor transparante gordijnen

Interio is de expert in plooibreedtes en het effect dat deze kunnen hebben op je interieur. We kunnen transparante gordijnen leveren in elke plooi, maar we geven je graag advies dat specifiek is afgestemd op jouw interieurwensen. Overweeg een enkele plooi voor een rustgevend en strak effect, een dubbele (retour)plooi voor een luxueuze look, of een Tri-plooi voor klassieke interieurs. Ook de trendy Wave-plooi, die voor een mooi golvend silhouet zorgt, is een optie. We kunnen niet wachten om met jouw project aan de slag te gaan.

Veilig materiaal

Geniet je ook zo van een gezellig, warm interieur? Een kaarsje hier en daar? Geen zorgen: transparante gordijnen bieden extra veiligheid tegen brand, omdat een deel van de collectie is gemaakt van brandvertragend materiaal (dat voldoet aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1). In kantoorruimtes is dit type gordijnen zelfs verplicht.

Interio, jouw expert in transparante gordijnen

Transparante gordijnen zijn een uitstekende keuze voor jouw interieur. Heb je last van een echoënde akoestiek in je huis? Robuuste interieurs met materialen zoals beton, hout en metaal zijn prachtig, maar kunnen vaak wat extra warmte en geluidsisolatie gebruiken. Natuurlijke stoffen zoals transparante gordijnen kunnen hierbij helpen. Benieuwd naar wat Interio je adviseert? Kom eens langs in onze showroom in Lochristi. Onze ervaren adviseurs, Gino en Sofie, geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis. Onze plaatsingsdienst zorgt voor een perfecte plaatsing en afwerking. Tot binnenkort!

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Bezoek onze showroom

Bloem