HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Sharp Wave® gordijnen bij Interio

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koopt u niet zomaar, die moet u zien!

vanaf nu in de showroom

Klantervaring

“Bij Interio in Lochristi ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor u opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Sharp Wave® Gordijnen: Een Perfecte Keuze voor Elke Kamer

Ervaar de schittering van strakke lijnen en perfecte vouwen met onze Sharp Wave® in-between gordijnen bij Interio. Deze gordijnen zijn een charmante aanvulling op elk interieur, waar ze een elegant lijnenspel bieden. Bovendien, onze locatie in Lochristi is de ideale plek voor je om een kijkje te nemen en jouw woonwensen te delen. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag met gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Gepersonaliseerd tot in de Details

Bij Interio, streven we naar perfect maatwerk. Elk detail van jouw Sharp Wave® gordijnen wordt zorgvuldig geselecteerd en aangepast aan jouw kleurkeuze. Een stijlvolle trekstang voor gemakkelijke bediening maakt het plaatje compleet. Onze ervaren adviseurs, Gino en Sofie, helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Ideaal voor Grote Ramen

Als je houdt van veel licht en je woning heeft grote ramen, dan zijn de Sharp Wave® gordijnen een uitstekende keuze. Er zijn geen limieten aan de breedte van deze gordijnen, panelen kunnen vrijwel onzichtbaar aan elkaar verbonden worden. Met een maximale hoogte van 3,09 meter, zijn ze ook perfect voor hoge ramen. Kom langs bij Interio, waar technische en creatieve expertise samenkomen.

Keuze uit 10 Kleuren

Onze Sharp Wave® gordijnen zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, van koperkleurig, taupe, mosgroen tot de modetinten van het moment. Kom ze bekijken in onze winkel in Lochristi, waar we je graag persoonlijk kleuradvies geven.

Oog voor Detail

Elk detail van jouw Sharp Wave® gordijnen telt. De afwerkingsband aan de binnenzijde, de haakjes, en het wavekoord dat tussen de haken hangt, je kunt kiezen uit wit en zwart. De design trekstang is ook verkrijgbaar in drie kleuren: stijlvol wit, elegant zwart of tijdloos grijs.

Perfectie tot zover het oog reikt

Sharp Wave® gordijnen zijn perfect voor zowel hoge als brede ramen. Dankzij onze mogelijkheid om panelen vrijwel onzichtbaar met elkaar te verbinden, kunnen we breder gaan en tot een hoogte van 3,09 meter. Deze gordijnen zijn zowel elegant als praktisch. Kom langs bij Interio in Lochristi, waar we je graag begeleiden met een uitgebreide uitleg. Onze plaatsingsdienst zorgt voor een perfecte plaatsing en afwerking. Wij kijken uit naar je komst!

'Alles om jouw interieur mooi te maken'