HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën bij Interio

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij de winkel van Interio in Lochristi ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Scala® XL7 jaloezie: Voor extra brede vensters

Ben je op zoek naar extra brede gordijnen? De Scala® XL7 jaloezie kan tot wel 7 meter gemaakt worden: perfect voor grote (schuif)ramen of (schuif)deuren. Bovendien zorgt de gestroomlijnde vormgeving ervoor dat deze jaloezie naadloos past in een modern interieur. En dan is er nog het gebruiksgemak: de Scala® XL7 jaloezie is elektrisch bedienbaar. Met de breedte van de lamellen bepaal je zelf welke sfeer je aan je interieur wilt geven. Deze variëren van 50 mm tot 70 mm breed. Kom eens langs bij Interio. Samen bekijken we welke oplossing het beste past in jouw interieur.

Kleur en afwerking: De keuze is aan jou!

Er is een ruime keuze voor zowel de lamellen als de bovenbak en onderlat van deze jaloezieën. Kies je voor smallere lamellen (50 mm), dan heb je keuze uit wel 48 kleuren. Voor de bredere lamellen (70 mm) kan je kiezen uit 8 stijlvolle kleuren. Zelfs de bovenbak en onderlat kan je personaliseren. Nieuwsgierig? Kom snel zelf een kijkje nemen in onze winkel in Lochristi. Past een ander moment beter voor jou? Maak gerust een afspraak. Ook voor advies bij jou thuis kan je bij ons terecht. Tot snel!

Aluminium, perfect in vochtige ruimtes

Aluminium jaloezieën zijn vocht- en schimmelwerend. Ze kunnen dus perfect gebruikt worden in jouw keuken of badkamer. In tegenstelling tot de houten variant hoef je niet te vrezen voor roest of schimmel. Zelfs het bovenprofiel en de lamellen blijven te allen tijde roest- en schimmelvrij.

Elektrische bediening dankzij Toppoint powered by Brel

De Scala® XL7 jaloezie bedien je heel eenvoudig met een afstandsbediening of zelfs via een app op jouw telefoon! Want dit product heeft ‘Toppoint powered by Brel’. Benieuwd naar de details? Bij Interio laten we het je graag zien en zelf uitproberen. Gino en Sofie geven je graag persoonlijk advies.

Offerte of opmeting?

Wil je een afspraak voor een opmeting of een offerte? Vul snel onderstaand formulier in. We proberen binnen 2 werkdagen op je verzoek te reageren. Onze plaatsingsdienst zorgt voor een perfecte plaatsing en afwerking. Onze winkel is open van dinsdag t/m zaterdag. Er is gratis parkeren beschikbaar. Maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs.

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie