HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren bij Interio

Raamhorren

32

combinaties

Raamhorren zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Interio in Lochristi. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Weet u niet welk hor er mogelijk is en wilt u graag een offerte op maat? We komen gratis bij u thuis opmeten.’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Interio, uw expert in vliegenramen

Droomt u ervan om in de zomer uw huis te kunnen ventileren zonder dat vervelende muggen binnenkomen? Of wilt u graag verlost zijn van de pollen uit uw tuin die uw neus prikkelen? Dan biedt een vliegenraam of hor de perfecte oplossing voor u. Niet alleen zorgt het voor een goede nachtrust, het houdt ook effectief pollen buiten. Interio voorziet al uw ramen van kwalitatieve vliegenramen. Maak gerust een afspraak of kom langs in onze gezellige winkel in Lochristi.

De juiste hor voor elk raamtype

Heeft u bijzondere ramen, zoals draaikiepramen die naar binnen openen? Dan is een vast vliegenraam de beste keuze. Dit kan worden bevestigd op een aluminium, kunststof of houten frame. Dankzij ons slimme systeem kunnen we het vliegenraam zelfs installeren zonder te boren.

Kies uw raamhor

Onze raamhorren zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een fraai design. Het aluminium frame is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, waardoor het perfect past bij uw interieur. Ook het horregaas zelf is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Onze raamhorren zijn geschikt voor verschillende raammaten, zowel binnen als buiten.

Vind uw vliegenraam bij Interio

Naast vaste vliegenramen biedt Interio ook rolhorren en inzethorren aan. Bent u benieuwd welke horren het meest geschikt zijn voor uw ramen? Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor de perfecte raamhorren. U bent van harte welkom in onze winkel in Lochristi, of maak een afspraak. We kunnen ook bij u thuis advies geven.

'Alles om jouw interieur mooi te maken'