HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Interio, uw expert in raamdecoratie

Nieuw! Toppoint outdoor screens

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Jaloezieën

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Interio in Lochristi ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Solution

Blue Leaf

Jardin en Solution

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Interio, jouw kenner in raamdecoratie

De juiste raamdecoratie speelt een cruciale rol in de sfeer van je huis. Ze bepalen in grote mate hoe licht en privacy zich in je woning manifesteren. Elke kamer heeft een unieke aard en verdient dus een unieke aanpak. Heb je al een duidelijk beeld van de sfeer die je wilt creëren in je woonkamer, keuken en slaapkamer? Of kun je wel wat extra advies gebruiken? Bij Interio helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte stijl voor je interieur. Wij bieden advies in onze gezellige winkel in Lochristi, maar we komen ook graag bij jou thuis. Wij bieden gratis opmetingen aan en voor plaatsingen kun je vertrouwen op onze eigen plaatsingsdienst. Kortom, bij Interio staan we voor kwaliteit, service en uitgebreide productkennis. We kijken uit naar je bezoek!

Lichtval in elke kamer

Elke ruimte heeft een andere functie en vereist dus een andere raambekleding. De gewenste lichtinval in je woonkamer verschilt waarschijnlijk van je slaapkamer. Bij Interio houden we hier rekening mee. Vandaar ons uitgebreide aanbod aan rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, maar ook Iso Plissé®, vouwgordijnen, gordijnen, lamellen of paneelgordijnen. Benieuwd naar meer inspiratie? Je bent van harte welkom!

Minder inkijk, meer privacy

Wil je zelf bepalen hoeveel inkijk er in je woning is? Dag en nacht maken een wereld van verschil als het gaat om privacy en inkijk. Met de juiste raamdecoratie bepaal je helemaal zelf de sfeer in huis.

Combineer naar hartelust

Een aangename akoestiek en extra isolatie tegen hitte en koude: de juiste raamdecoratie zorgt voor een verhoogd wooncomfort. Wil je de mogelijkheden uitbreiden, combineer dan verschillende soorten raamdecoratie. Hecht je bijvoorbeeld veel belang aan lichtinval met beperkte inkijk? Dan raadt Interio aan om transparante en verduisterende raambekleding te combineren. Altijd welkom voor een demonstratie in onze winkel!

Raamdecoratie op maat bij Interio

Perfect maatwerk en een luxueuze afwerking, daar staat Interio voor. Elk detail en elke millimeter zijn belangrijk om het perfecte effect te bereiken. Ons team staat klaar om de raamdecoratie van je dromen te realiseren. Wacht dus niet langer: kom langs en ontdek ons ruime aanbod! Je kunt gratis parkeren. Maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs, Gino en Sofie geven je graag persoonlijk advies.

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Raamhor

Lamellen

Iso Plissé® gordijnen

Paneelgordijn