HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen bij Interio

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Interio. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Pvc lamellen: een meesterlijke aanvulling op je droominterieur

Heb je al eens gedacht aan verticale pvc lamellen voor je interieur? Dan maak je een keuze voor een zeer functionele vorm van raamdecoratie, maar ook voor een uitgebreid spectrum van kleuren en patronen. De perfecte manier om je droominterieur te verwezenlijken. Bij Interio in Lochristi nemen we uitgebreid de tijd om je te laten kennismaken met ons assortiment. Je kunt de verschillende materialen ervaren en vergelijken in onze gezellige winkel. Je bent van harte welkom om eens langs te komen of een afspraak te maken, Gino en Sofie geven je graag persoonlijk advies.

Lichtinval en privacy: moeiteloos te regelen

Verticale lamellen bieden een gemakkelijke manier om licht en privacy naar eigen wens te beheersen. Wil je van het uitzicht genieten en zoveel mogelijk licht binnenlaten? Zet de lamellen dan in de open stand. Liever wat meer privacy? Kantel de lamellen gewoon wat schuiner. ’s Avonds kantel je ze helemaal dicht voor volledige privacy en een knus gevoel.

Transparante pvc lamellen voor een optimale lichtinval

Wist je dat pvc lamellen zo transparant gemaakt kunnen worden als je zelf wilt? De lamellen kunnen voorzien worden van kleine perforaties, zodat je de lichtinval precies naar wens kunt laten maken. Wil je hierover graag vrijblijvend advies? Bezoek dan onze gezellige winkel in Lochristi en ontdek alle mogelijkheden en creatieve oplossingen!

Pvc lamellen: een fluitje van een cent in onderhoud

Het onderhouden van pvc lamellen is eenvoudig. Je klikt de lamellen gemakkelijk uit de rail, legt ze op een vlak oppervlak en reinigt ze met wat zeep en een zachte doek. Zodra de lamellen zeepvrij en droog zijn, hang je ze moeiteloos weer op.

Ook de ideale oplossing voor je keuken of badkamer

Hebben verticale pvc lamellen nog meer voordelen? Jazeker! Ze zijn dé onderhoudsvriendelijke keuze voor je keuken of badkamer. Ze zijn vochtbestendig en door het pvc-materiaal blijven ze vrij van roest en schimmel. Een hygiënischere oplossing bestaat er niet.

Prachtige combinaties met gordijnen

Bang dat lamellen te strak zijn voor je interieur? Bij Interio bewijzen we graag het tegendeel. Elke sfeer kan gecreëerd worden, denk maar aan het gebruik van zachte gordijnstoffen, transparante gordijnen, in-betweens, smaakvol gekozen kleurencombinaties… Gordijnen zorgen bovendien voor extra privacy, dempen het geluid, zorgen voor een aangename akoestiek en natuurlijk gefilterde lichtinval. Samen met jou zoeken we naar de juiste raamdecoratie voor het gewenste effect.

Pvc lamellen op maat bij Interio

Pvc lamellen zijn er in alle maten en soorten. Voor elk raam en elke ruimte is er een geschikte oplossing. Zelfs voor ramen tot wel zes meter breed hebben we oplossingen! Bij Interio staan we met onze plaatsingsdienst voor de perfecte plaatsing en afwerking klaar om je wegwijs te maken in de wereld van de raamdecoratie. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag. Kom dus zeker langs in onze gezellige winkel in Lochristi en laat je inspireren. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar!

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Kom langs in onze showroom