HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen bij Interio

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet u voelen en de lichtdoorlatendheid ziet u pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Interio ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Niet alleen kunt u kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Plisségordijnen: een toonbeeld van verfijning

Plisségordijnen brengen een sfeer van elegantie in elk type interieur. Bij Interio in Lochristi vind je zowel smalle (32 mm) als zeer smalle (20 mm) plooibreedtes. Heb je ramen met smalle kozijnen, draai-kiepramen, dakramen of lichtkoepels? Geen zorgen, samen vinden we de best passende oplossing voor je interieur. We nodigen je van harte uit in onze gezellige winkel waar we je met plezier alle mogelijkheden tonen voor je woning.

Een breed scala aan kleuren en materialen

Plisséstoffen zijn enorm veelzijdig: je hebt de keuze uit talloze kleuren en materialen. Je kunt gaan voor transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Verkies je een stof die licht- en warmtewerend of zelfs vuilafstotend is? Dan zijn de speciale coatings iets voor jou. We demonstreren je graag alle mogelijkheden in onze winkel in Lochristi. Welkom!

Plisségordijnen voor elk raamtype

Heb je ramen die geen standaardafmetingen hebben? Dan bieden plisségordijnen de perfecte oplossing! Met hun zijgeleiding zijn ze ook geschikt voor ramen met speciale vormen, of voor dakramen, kiepramen en lichtkoepels. Vraag ons gerust naar oplossingen voor je bijzondere ramen. Samen zoeken we de ideale bekleding voor je interieur. Ook voor een verduisterend effect kunnen we zorgen, ideaal als je het graag extra donker hebt in je slaapkamer.

TruFit®, wanneer EasyClick® niet mogelijk is

EasyClick® met plissé is de mooiste oplossing voor draai-kiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Interio een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Onze interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Hoe bedien je jouw plisségordijnen?

Hoe zou je graag je plisségordijnen willen bedienen? Met een koord of ketting, een draaistang of een bedieningsstok voor je hoge ramen of dakramen? Interio kan je al deze opties demonstreren. Verkies je elektrische bediening? Ook dat kan, we maken je graag wegwijs in alle opties.

Plissés en overgordijnen: een schitterende combinatie

Wil je meer sfeer en privacy in je thuisomgeving? Het is een uitstekend idee om je plisségordijnen te combineren met gevoerde overgordijnen. Op deze manier bepaal je zelf de mate van inkijk en biedt het nog extra (geluids)isolatie. Overdag geniet je van aangename, gefilterde lichtinval. Wij helpen je in je zoektocht naar de juiste woonsfeer. Kom langs in onze winkel in Lochristi, we ontvangen je met open armen. Maak gerust een afspraak buiten de openingsuren. Geen probleem, neem gerust contact op!

Vind inspiratie bij Lochristi

Keuzestress? Geen nood! Gino en Sofie van Lochristi staan klaar om je doorheen alle mogelijkheden te loodsen. We nemen graag tijd voor je in onze winkel in Lochristi. Je vindt ons in de Hoogstraat. We zijn makkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bovendien, voor de perfecte plaatsing en afwerking van je gordijnen, kan je rekenen op onze plaatsingsdienst. We zijn open van dinsdag t/m zaterdag, dus kom gerust langs of maak een afspraak met onze ervaren adviseurs.

Bezoek onze toonzaal