HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen bij Interio

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij Interio in Lochristi. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Verduisterende paneelgordijnen: perfect voor een goede nachtrust

Wist je dat paneelgordijnen ideaal zijn voor slaapkamers en kinderkamers? Ze zorgen voor een perfecte verduistering en bieden alle voordelen die je van paneelgordijnen gewend bent. Bij Interio begrijpen we het belang van een goede nachtrust. Daarom staan onze ervaren adviseurs, Gino en Sofie, klaar om naar jouw woonwensen te luisteren en je alle mogelijkheden voor je interieur te laten zien. We geven advies in onze gezellige winkel in Lochristi, maar we komen ook graag bij jou thuis voor een persoonlijk gesprek. Het opmeten doen we zelfs helemaal gratis! Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar en parkeren is gratis. Kom gerust eens langs!

Ook verkrijgbaar in lichte kleuren

Je zult misschien verrast zijn, maar verduisterende paneelgordijnen hoeven helemaal niet donker te zijn. Bij Interio kunnen we elke kleur en elk dessin verduisterend maken, dus ook vrolijke prints voor de kinderkamer of zachte tinten voor je slaapkamer. Licht en donker gaan hier perfect hand in hand. Kom bij ons langs en we laten je graag alle mogelijkheden zien!

Isoleer je slaapkamer

Verduisterende paneelgordijnen hebben niet alleen een verduisterend effect, maar dankzij de metalen coating weerkaatsen ze ook het zonlicht en de warmte. Zo blijft het in de zomer heerlijk koel in je slaapkamer. Bovendien zijn veel van onze paneelgordijnen voorzien van een brandvertragende coating. Veiligheid in huis is altijd belangrijk.

Maak ze gemakkelijk schoon

Je slaapkamergordijnen hebben niet veel onderhoud nodig. Wil je ze toch schoonmaken? Dat is zo gebeurd, vooral als je verduisterende paneelgordijnen een vuilafstotende tefloncoating hebben. Dan is schoonmaken bijna niet nodig. Hebben je gordijnen geen tefloncoating en zit er toch een vlek op? Gebruik dan geen agressief schoonmaakmiddel en ga niet te hard schrobben. Een zachte borstel of doek is meestal voldoende. Als de vlek niet verdwijnt, kun je altijd professioneel advies vragen bij Interio. We helpen je graag!

Combineer met transparante gordijnen

Met verduisterende paneelgordijnen creëer je niet alleen extra sfeer in je slaapkamer, maar houd je ook ongewenste inkijk en te veel licht buiten. Wil je nog meer gezelligheid? Dan raden we je aan om je paneelgordijnen te combineren met transparante gordijnen. Overdag kun je de panelen eenvoudig opzij schuiven en genieten van zacht gefilterd licht en een gevoel van privacy.

Reken op persoonlijk advies bij Interio

Bij Interio houden we van perfect maatwerk, ongeacht welke stoffen of kleuren je kiest voor je verduisterende paneelgordijnen. Ook voor kleuradvies kun je op ons rekenen. Wil je bijvoorbeeld een lichte tint bovenaan en iets donkerder onderaan? Of een bijpassende printstrook over de breedte van de panelen? Ons aanbod aan kleuren en prints is groot. We denken graag met je mee en geven advies op basis van onze jarenlange ervaring en interieurdeskundigheid. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je woondromen waar te maken bij Interio!