HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Outdoor screens bij Interio

Mooi voor buiten, koel binnen, Toppoint outdoor screens

Kiezen, meten en plaatsen bij en door Interio

Warmtewerend

Met Toppoint outdoor screens houd je de zon buiten, wat al snel 4 tot 6 graden verschil maakt in je interieur. De outdoor screens worden direct voor je ramen geplaatst, in of op het kozijn, voor het beste effect. Ze beschikken over een elegant aluminium design cassette en frame, afgewerkt met een chique fijnstructuurlak. Het zip-screendoek is aan alle zijden stevig in het frame bevestigd, waardoor het bestand is tegen wind en weer.

Gemakkelijk te bedienen

Het bedienen van je screen is eenvoudig, altijd elektrisch, met een afstandsbediening of wandschakelaar. Je hoeft niet na te denken over de stroomvoorziening, want Toppoint screens worden standaard geleverd met de nieuwste Somfy motor inclusief onzichtbare accu en geïntegreerd zonnepaneel. Wil je het nog gemakkelijker? De Toppoint outdoor screens zijn ook te bedienen met een app of spraakbesturing in combinatie met een HUB.
Hé Google, laat mijn outdoor screen zakken!

Kies wat bij jou past

Ook het kiezen van je outdoor screen is een fluitje van een cent. In drie stappen bepaal je wat het beste bij jouw situatie past:
1. Kies het doek dat past bij je huis.
2. Kies de kleur van het aluminium frame die bij jouw kozijnen past.
3. Kies de bediening die aan jouw wensen voldoet.

Interio zorgt voor een perfecte montage.

meer dan 60 unieke kleuren

Het screendoek

Het screendoek is netjes opgerold in de cassette, maar eenmaal uitgerold siert het de gevel, filtert het het licht en houdt het de warmte buiten. Verder voorkomt het hinderlijke schittering op televisie of beeldscherm. Een belangrijke factor dus. Daarom kun je kiezen uit meer dan 60 kleuren.

Transparantie

Naast de kleur is de transparantie een belangrijke keuze. Hiermee bepaal je hoe goed je door het doek naar buiten kunt kijken. Er zijn 4 gradaties in transparantie, je bent welkom bij Interio om dit in het echt te bekijken. Toppoint outdoor screens zijn uitgerust met het innovatieve zip-screen, waardoor ze weer- en windbestendig zijn en je het screen gewoon naar beneden kunt laten, zelfs als het waait of regent. Het screendoek is bovendien schimmelbestendig en kleurecht.

De cassette en het frame

Toppoint outdoor screen wordt geleverd met een compacte aluminium design cassette. Het frame kan in of op het kozijn worden geplaatst en er is keuze uit 5 chique kleuren in fijnstructuurlak. Een mooi en praktisch detail, de onderlat wordt opgetrokken tot deze grotendeels in de cassette verdwijnt en afdicht. Zo krijgen vocht en vuil geen vat op het screendoek.

Toppoint outdoor screens moet je in het echt zien. Laat je aangenaam verrassen door de kwaliteit in afwerking en materiaal én de vele opties die er zijn.

Maak een afspraak bij Interio in Lochristi.

De bediening

Maak het jezelf makkelijk. Toppoint outdoor screens zijn standaard uitgerust met de nieuwste 12 volt Somfy motor, met een hoogwaardig zonnepaneel en accu. Zo hoef je geen stroomvoorziening aan te leggen. De hoogwaardige accu zorgt voor een probleemloze bediening, altijd, ook op minder zonnige dagen. Met een volle accu kun je jouw screen minimaal 50 keer op- en neer laten bewegen. De accu is bovendien mooi verborgen in de design cassette. De opties zijn bijna eindeloos, ook bedraad. Maak je wensen kenbaar bij Interio, we denken graag met je mee.

Hé Google, laat mijn screen zakken!

Koppel de motor van je Toppoint outdoor screen aan je HUB en bijvoorbeeld Google Home, Apple homekit of Amazon Alexa, en met spraakbesturing of de app op je telefoon of tablet is bedienen super eenvoudig, ook als je niet thuis bent.
logo's home kits_aangepast

Klantervaring

“De adviseurs van Interio hebben mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk komen we jouw outdoor screens ook voor je opmeten en plaatsen, geen probleem!’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Waarom Toppoint outdoor screens?

• Houdt de zon buiten, binnen tot 6 graden koeler
• Weerbestendig, geen zorg als het gaat regenen of waaien
• Optimale filtering van zonlicht
• Perfecte afdichting rondom dankzij het zip-screen
• Voorkomt hinderlijke schittering op televisie of beeldscherm
• Houdt zicht naar buiten zonder inkijk naar binnen
• Voorkomt verkleuring van het interieur door zonlicht
• Met accu en zonnepaneel, geen stroomkabels nodig
• +60 screendoeken, altijd de mooiste kleur bij jouw huis
• Chique aluminium cassette en omlijsting
• Van buiten en van binnen een mooie aanblik
• Speciaal voor jou op maat gemaakt
• Interio meet en plaatst, succes gegarandeerd

Kom langs in onze gezellige winkel, Interio in Lochristi. We zijn open van dinsdag t/m zaterdag en er is gratis parkeergelegenheid. Maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs, Gino en Sofie geven je graag persoonlijk advies.

 

Meten en monteren

gewoon bij jou thuis

Maak je advies afspraak