HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Open View® jaloezieën bij Interio

Open View® jaloezieën

Open View® jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Open View® jaloezieën voor in de keuken.

Open View® jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie kleuren, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Interio aan”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Geniet van extra lichtinval en ruim zicht met OpenView®

OpenView® is een unieke optie van de Scala® aluminium jaloezieën. Dankzij de speciale manier van kantelen en schuiven van telkens 2 horizontale lamellen, ontstaat er extra veel lichtinval en krijg je een uitgebreid zicht naar buiten. De openingen worden hierdoor 2 keer zo groot, waardoor je geniet van een overvloedige lichtinval en een ruim zicht, met behoud van je privacy en lichtfiltering, zowel overdag als ’s avonds.

OpenView® voor elke ruimte

Je kan Scala® aluminium jaloezieën met OpenView® kiezen in lamelbreedtes van 25 en 50 mm. Omdat zowel de lamellen als het bovenbak/bovenprofiel gemaakt zijn van aluminium, kunnen ze in elke ruimte geplaatst worden, zelfs in de badkamer en keuken. Maak het jezelf gemakkelijk en laat de meting en plaatsing aan ons over. Onze ervaren adviseurs Gino en Sofie helpen je graag verder. Een afspraak is snel gemaakt.

Details zijn cruciaal bij OpenView®

Dat details het verschil maken, is een feit bij de Scala® jaloezieën. De afgeronde achterzijde van het bovenprofiel minimaliseert de lichtinval bij neergekantelde lamellen. Het unieke gekleurde ladderkoord, ook in zilver, brons en koper, zorgt voor de perfecte afwerking. Bovendien wordt het ladderkoord altijd dubbel geleverd. En met 7 jaar Toppoint garantie, onderscheiden we ons nog meer.
Kom langs in onze gezellige winkel, Interio in Lochristi, om de OpenView® jaloezieën te bekijken en een adviseur te spreken over de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak, zodat wij tijd voor je kunnen vrijmaken. Binnenlopen kan natuurlijk ook altijd. Je kunt bij ons van dinsdag t/m zaterdag terecht en er is gratis parkeren. Zien we je binnenkort?

 

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

Ik adviseer u graag!