HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Reflex® lamellen bij Interio

Iso Reflex® lamellen

Iso Reflex® lamellen

15

kleuren

'Kies je lamel, vilt en rails. Wij doen de rest.'

Klantervaring

“Geen hol geluid meer en de zon wordt perfect gereflecteerd met de Iso Reflex® lamellen. Fijn geholpen bij de winkel van Interio.”

Extra kleuropties op aanvraag

Eigen huisstijl of passende kleur in een project?
Vanaf 20m2 is Iso Reflex in elke kleur vilt mogelijk op aanvraag.

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Isolerend, geluiddempend én reflecterend

Iso Reflex® lamellen bij Interio

Iso Reflex® lamellen zijn nieuw op de markt en bieden tal van voordelen. Deze opvallende lamellen zijn bekleed met een laag 100% natuurlijk vilt. Bij Interiolaten we je graag kennis maken met deze veelzijdige raamdecoratie. Breng een bezoekje aan onze toonzaal in Lochristi, parkeren kan voor de deur. Tot snel!

Aluminium in combinatie met vilt bij Interio

Het hoogwaardige aluminium van de Iso Reflex® lamel maakt het een kwaliteitsproduct. Elke lamel is bovendien bekleed met vilt, een 100% natuurlijk topproduct. Daardoor hebben de lamellen een sfeervolle en strakke uitstraling. De Iso Reflex® lamellen zijn veelzijdig en passen perfect in elk interieur, ongeacht jouw smaak of stijl. Bij Interiogeven we je graag advies om je woning op te frissen en te transformeren. Dankzij onze jarenlange ervaring en productkennis kunnen we je advies op maat geven. Kom gerust vrijblijvend langs in onze toonzaal, of maak een afspraak.

Praktisch én isolerend

Net zoals bij elke set lamellen, kun je Iso Reflex® lamellen openen, sluiten en kantelen met een ketting of koord. Zo bepaal je zelf hoeveel licht je binnenlaat of hoeveel privacy je wenst. Maar Iso Reflex® lamellen bieden nog veel meer voordelen. Zo heeft de 100% vilten laag op de lamellen een isolerend effect in je ruimte. Ook geluiden worden gedempt, wat zorgt voor een aangename akoestiek. Ze reflecteren het zonlicht, waardoor je niet gehinderd wordt door vervelende lichtschitteringen. Bovendien zijn zowel de vilten lamellen als de aluminium onderdelen brandwerend. Kortom: Iso Reflex® lamellen bieden alleen maar voordelen.

Kies jouw kleur bij Interio

Interiolevert het kwalitatieve vilt in drie verschillende kleuren en de lamellen in vier kleuren. Combineer zoals jij wilt en kies dus de perfecte kleuren voor je interieur. Wil je de Iso Reflex® lamellen laten installeren in een grotere ruimte? Vanaf 20 m2 zijn er meer kleuropties en kun je het vilt op aanvraag in elke kleur verkrijgen. Ideaal dus als je aan een groter project werkt. Advies nodig? Onze deskundige medewerkers staan klaar met professioneel advies en begeleiden je graag bij jouw keuze.

De ideale combinatie voor jouw interieur bij Interio

De Iso Reflex® lamellen worden standaard geleverd met een kwalitatieve design rail. Maak jouw keuze uit drie kleuren: elegant wit, stijlvol zwart of tijdloos grijs. Je kunt de kleuren van alle onderdelen mooi op elkaar afstemmen, ook die van de ketting. Je kunt kiezen voor metaal in drie verschillende kleuren of voor de variant in kunststof, waarbij je de keuze hebt uit vier kleuren.

Ontdek de Iso Reflex® op maat bij Interio

Met de Iso Reflex® lamellen haal je een duurzaam, trendy en innovatief raamproduct in huis. Het strakke design in combinatie met het natuurlijke vilt geeft jouw interieur een unieke, warme look. We overtuigen je graag van de voordelen in onze toonzaal in Lochristi. Bij Interiomag je rekenen op kwaliteit, service en producten van de hoogste kwaliteit.

 

Vilt, helemaal van nu

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

'Rails en bediening, details matter'

Dé keus van jouw binnenhuisarchitect

'Kleuren passend bij jouw project'