HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren bij Interio

Maatwerk horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij Interio in Lochristi ben ik zeer goed geholpen. Prima advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat u informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

Horren op maat voor uw ramen en deuren bij Interio

Wat is er heerlijker dan op een warme zomerdag de ramen en deuren wijd openzetten om de koele avondbries binnen te laten? Maar die vervelende insecten en pollen, die houden we liever buiten. Reken op Interiovoor op maat gemaakte horren voor je ramen en deuren. Benieuwd naar onze verschillende soorten horren en vliegengaas? We tonen je met plezier alle mogelijkheden in onze toonzaal in Lochristi.

Hou de insecten buiten met onze horren

Met een hor of vliegengaas houd je vervelende beestjes buiten. Muggen, wespen of bromvliegen die je diner of nachtrust komen verstoren, zijn verleden tijd met een kwaliteitshor van Interio.

Heb je last van pollen?

Ben je gevoelig voor pollen in de lucht? Dan wil je deze zoveel mogelijk buiten houden. Onze speciale horren zorgen ervoor dat 90% van de pollen je woning niet binnendringen. Zo geniet je van perfect geventileerde ruimtes, zonder het ongemak van irriterende pollen.

Welk soort vliegengaas heb je nodig?

Wist je dat er verschillende soorten vliegengaas bestaan, elk met een specifieke toepassing? Heb je bijvoorbeeld huisdieren, dan is het Petscreen huisdierengaas de beste keuze. Dit gaas is wel zeven keer sterker dan gewoon vliegengaas en is zeer scheurvast. Wil je gaas dat extra lichtdoorlatend is? Dan stellen we je graag het Transpatec vliegengaas voor. Er zijn tal van mogelijkheden! Kom zeker eens een kijkje nemen in onze gezellige winkel in Lochristi.

Een breed assortiment aan horren

Of je nu een schuifdeur of een scharnierende deur hebt, Interioheeft voor elk type deur en elk type raam een passende horoplossing. Zelfs voor ramen met bijzondere afmetingen kun je kiezen uit verschillende horren. Altijd met een perfect mechanisme voor een optimale sluiting en de bescherming van je kozijnen. Dankzij het maatwerk van Interiozijn de mogelijkheden en oplossingen eindeloos.

Horren op maat bij Interio

Elke woning is uniek. Daarom gaan we bij Interiosamen met jou op zoek naar de beste oplossing voor je huis. Of je nu pollen of insecten wilt buiten houden, of rekening wilt houden met je huisdieren, alles is mogelijk. Kom gerust eens langs in onze gezellige winkel, we zijn open van dinsdag tot en met zaterdag. Gratis parkeren is mogelijk en indien gewenst, kun je altijd een afspraak maken met onze ervaren adviseurs. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

'Alles om jouw interieur mooi te maken'