HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick® bij Interio

EasyClick®

EasyClick®

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je gemakkelijk het EasyClick® systeem.

EasyClick® verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Iso®Plisse en Aluminium jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij Interio in Lochristi ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick® systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Iso®Plisse.’

Kom langs in Lochristi

di t/m vr:
13.30-17.30 uur

zaterdag: 10-16 uur

'Alles om jouw interieur mooi te maken'

EasyClick: eenvoudig monteren zonder gedoe

Met EasyClick wordt het installeren van raamdecoratie een fluitje van een cent! Je hebt zelfs geen boor of schroeven nodig. Met het EasyClick-systeem kun je probleemloos allerlei soorten raamdecoratie, zoals plisségordijnen, Iso Plissé® en aluminium jaloezieën, eenvoudig monteren in jouw raamkozijn. Benieuwd naar hoe het werkt? In de winkel van Interioleggen we je graag alles uit. Kom gezellig langs in Lochristi. Je kunt ook een afspraak maken, zodat het altijd past!

EasyClick en klaar!

Wil je het EasyClick-systeem verwijderen om de ramen schoon te maken? Dat is een fluitje van een cent. Omdat het systeem met magneetband of klikband aan jouw raamkozijn bevestigd is, kun je het eenvoudig losklikken. Het is echt gebruiksvriendelijk.

EasyClick plisségordijnen en Iso Plissé®

Met het EasyClick-systeem zijn er talloze modellen van plisségordijnen en Iso Plissé® beschikbaar. Het plisségordijn kun je gemakkelijk openen en sluiten met een transparante handgreep. Er zijn top-down modellen waarbij je de gordijnen van boven naar beneden sluit. Maar er is ook een top-down/bottom-up model waarbij de stof zowel naar boven als naar beneden geschoven kan worden. Zo kun je het gordijn op elke gewenste hoogte laten zweven.

Vraag advies bij Interio

Bij Interiobieden we het EasyClick-systeem aan in een breed scala aan kleuren, zowel voor plisségordijnen als jaloezieën. EasyClick is mogelijk bij aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm en kan zelfs op deuren of schuine ramen worden geplaatst. Je kunt jouw raamdecoratie openen en sluiten met een transparante handgreep of een stang. Heb je nog vragen? Bij Interiostaan we voor je klaar met kwaliteit, service en een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten. Van dinsdag tot en met zaterdag ben je welkom in onze winkel. Past een ander moment beter voor jou? Neem gerust contact op en maak een afspraak, we komen ook graag bij jou thuis voor persoonlijk advies.
 

Kom langs in onze toonzaal