Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Lamellen als praktische, tijdloze raambekleding

Verticale lamellen zijn enorm praktisch en ongekend tijdloos. Ze worden vaak gekozen bij grote raampartijen vanwege de vele mogelijkheden in maatvoering, omdat u er uitstekend het licht en de privacy mee kunt regelen, en omdat ze goed kunnen worden gecombineerd met andere raamdecoratie. Verticale lamellen zijn er in diverse kleuren en structuren en in vele varianten, van aluminium en pvc tot stof. Benieuwd naar het complete aanbod? Ga dan naar eens naar de specialist bij u in de buurt.

Iso Reflex®, aluminium, screenstof, pvc en stoffen lamellen

De keuze tussen Iso Reflex®, aluminium, pvc of stof maakt u op basis van uw wensen, de ruimte waarin ze komen te hangen en natuurlijk wat u zelf mooi vindt. Maar welke u ook kiest, u kunt ze altijd gemakkelijk op maat laten maken. Zo zorgt u ervoor dat ze altijd optimaal zijn afgestemd op uw interieur.

Verschillende lamelbreedtes

Net als bij jaloezieën zijn er ook verschillende lamelbreedtes verkrijgbaar. Alles hangt af van wat u mooi vindt en wat het beste past bij het interieur. Wilt u bijvoorbeeld een robuuste look of zoekt u raamdecoratie voor een groot raam? Kijk dan eens naar de brede versies. Wilt u liever een verfijnde uitstraling of moet u juist kleinere ramen bedekken? Dan zijn de smallere versies meer geschikt.

Licht en privacy regelt u snel en eenvoudig

Licht in een ruimte is heel prettig, maar te veel licht kan storend zijn. Gelukkig kan dit heel goed worden geregeld met lamellen. U stelt ze gewoon precies in de gewenste stand, zodat er nog wel voldoende lichtinval is zonder dat u er last van hebt. En u regelt uw privacy met hetzelfde gemak. En wilt u overdag meer licht en toch nog privacy? Dan combineert u ze met transparante gordijnen. Dat geeft meteen meer sfeer in de ruimte en werkt ook geluiddempend.

Voor schuiframen …

Ook bij schuiframen zijn lamellen een ideale raamdecoratie. De afmetingen zijn geschikt voor deze grote raamoppervlaktes, en bij het openzetten van de schuifdeur kan een deel opzij geschoven worden. Zo houdt u de doorgang vrij terwijl de gewenste stand behouden blijft.

… en grote ramen of schuine ramen

Verticale lamellen zijn ook heel geschikt voor ramen die niet de standaardafmetingen hebben, zoals hele grote, hoge ramen maar ook schuine ramen (ook bekend als trapezeramen). Lamellen kunnen namelijk vaker in grotere afmetingen geproduceerd worden dan andere raamdecoratie en zijn ook geschikt voor raampartijen met een schuine zijde. De lokale specialist kan u precies vertellen wat mogelijk is voor de ramen bij u thuis.

Advies over verticale lamellen, bij u in de buurt

Wilt u meer weten over raamdecoratie of bent u op zoek naar wat inspiratie? Maak dan een afspraak bij de specialist bij u in de buurt. Daar vindt u alle informatie en een uitstekende service, maar vooral ook persoonlijk advies. En besluit u raamdecoratie aan te schaffen, dan zal de specialist het opmeten zodat alles keurig op maat wordt gemaakt en geplaatst.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon