HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Kleurcompany, uw expert in raamdecoratie

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Meten en monteren

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Jaloezieën

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Kleurcompany in Zelzate ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.30
zaterdag: 09.30-17.00

'Met liefde en passie voor jouw interieur'

Vouwgordijnen

Iso Plissé®

voor badkamers

Meten en monteren

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Kleurcompany: jouw expert in raamdecoratie

De juiste raamdecoratie speelt een cruciale rol in de ambiance van je woning. Ze bepalen in grote mate de lichtinval en de privacy in je huis. Elke ruimte heeft een eigen karakter en verdient dan ook een speciale benadering. Heb je al een duidelijke visie op de atmosfeer die je wenst te creëren in je woonkamer, keuken en slaapkamer? Of kan je wat extra begeleiding gebruiken? Bij Kleurcompany staan we voor je klaar om je te helpen de perfecte stijl te kiezen voor je interieur. Wij bieden advies in onze gezellige winkel in Zelzate. Gratis opmetingen worden aangeboden, en voor plaatsing kan je vertrouwen op onze eigen plaatsingsdienst. Kortom, bij Kleurcompany staan kwaliteit, service en uitgebreide productkennis centraal. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Sfeervolle lichtinval in elke ruimte

Iedere kamer heeft een eigen functie en vereist daardoor aangepaste raambedekking. De gewenste lichtinval in je woonkamer verschilt waarschijnlijk van die in je slaapkamer. Bij Kleurcompany houden we hier rekening mee. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen en ook Iso Plissé®, vouwgordijnen, gordijnen, lamellen en paneelgordijnen. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Je bent van harte welkom!

Meer privacy, minder inkijk

Wil je zelf bepalen hoeveel inkijk er in je huis is? Het verschil tussen dag en nacht heeft grote invloed op de mate van privacy en inkijk. Met de juiste raamdecoratie creëer je zelf de gewenste sfeer in je woning.

Creatieve combinaties

Een aangename akoestiek en extra isolatie tegen warmte en koude: de juiste raamdecoratie draagt bij aan een verhoogd wooncomfort. Als je de mogelijkheden wilt uitbreiden, kan je verschillende soorten raamdecoratie combineren. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in lichtinval met beperkte inkijk? Kleurcompany raadt aan om transparante en verduisterende raambedekking te combineren. We verwelkomen je graag voor een demonstratie in onze winkel!

Op maat gemaakte raamdecoratie bij Kleurcompany

Op maat gemaakte perfectie en een hoogwaardige afwerking, dat is waar Kleurcompany voor staat. Elk detail en elke millimeter zijn van belang om het gewenste effect te bereiken. Ons team staat klaar om de raamdecoratie van je dromen te realiseren. Wacht niet langer: kom gerust langs en ontdek ons uitgebreide aanbod! We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag en parkeren is gratis. Voel je vrij om een afspraak te maken met onze ervaren adviseurs; zij geven je graag persoonlijk advies.

 

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Horren

Lamellen

Iso Plissé® gordijnen

Paneelgordijn