HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick bij Kleurcompany

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaatsen, dat is EasyClick®.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Iso Plissé® en Aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Bij Kleurcompany in Zelzate ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick® systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Iso Plissé®.’

Onze openingstijden:

di, wo & vr: 09.30-17.30
donderdag: 09.30-20.00
zaterdag: 09.30-17.00

'Met liefde en passie voor jouw interieur'

EasyClick®: eenvoudig monteren zonder gedoe

Met EasyClick® wordt het installeren van raamdecoratie een fluitje van een cent! Je hebt zelfs geen boor of schroeven nodig. Met het EasyClick®-systeem kan je probleemloos allerlei soorten raamdecoratie, zoals plisségordijnen, Iso Plissé® en aluminium jaloezieën, eenvoudig monteren in jouw raamkozijn. Benieuwd naar hoe het werkt? In onze winkel, Kleurcompany, leggen we je graag alles uit. Kom gezellig langs in Zelzate. Je kan ook een afspraak maken, zodat het altijd past!

EasyClick® en klaar!

Wil je het EasyClick®-systeem verwijderen om de ramen schoon te maken? Dat is een fluitje van een cent. Omdat het systeem met magneetband of klikband aan jouw raamkozijn bevestigd is, kan je het eenvoudig losklikken. Het is echt gebruiksvriendelijk.

EasyClick® plisségordijnen en Iso Plissé®

Met het EasyClick®-systeem zijn er talloze modellen van plisségordijnen en Iso Plissé® beschikbaar. Het plisségordijn kan je gemakkelijk openen en sluiten met een transparante handgreep. Er zijn top-down modellen waarbij je de gordijnen van boven naar beneden sluit. Maar er is ook een top-down/bottom-up model waarbij de stof zowel naar boven als naar beneden geschoven kan worden. Zo kan je het gordijn op elke gewenste hoogte laten zweven.

Vraag advies bij Kleurcompany

Bij Kleurcompany bieden we het EasyClick®-systeem aan in een breed scala aan kleuren, zowel voor plisségordijnen als jaloezieën. EasyClick® is mogelijk bij aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm en kan zelfs op deuren of schuine ramen worden geplaatst. Je kan jouw raamdecoratie openen en sluiten met een transparante handgreep of een draaistang. Heb je nog vragen? Bij Kleurcompany staan we voor je klaar met kwaliteit, service en een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten. Van dinsdag tot en met zaterdag ben je welkom in onze winkel. Past een ander moment beter voor jou? Neem gerust contact op en of maak online een afspraak.

 

Kom langs in onze toonzaal