Jaloezieën

Jaloezieën

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De doordachte details. De houtsoorten, het glanzende of matte aluminium. De eindeloze kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Extra brede elektrische

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Jaloezieën, de ideale raamdecoratie

Zoekt u multifunctionele raamdecoratie die ook nog heel goed samengaat met het interieur van de ruimte? Dan kiest u voor jaloezieën. Of het nu om grote of kleine ramen gaat, u ze in de living, keuken of badkamer nodig hebt, of u er inkijk en lichtinval mee wilt regelen, het kan allemaal. Een jaloezie is gewoon de ideale raamdecoratie!

Voor elke ruimte in huis

Het fijne aan jaloezieën is dat ze gebruikt kunnen worden in elke ruimte. Zo zijn de houten versies geschikt als sfeervolle raambekleding in een woonkamer of slaapkamer, terwijl de aluminium variant een superieure afwerking heeft en ideaal is voor een vochtige ruimte zoals een badkamer of keuken. Aluminium jaloezieën zijn namelijk vocht- en schimmelwerend, waardoor ze niet roesten of beschimmelen. Als u wilt, kunt u ze dus jarenlang laten hangen.

Gemakkelijk schoonmaken

Ook niet onbelangrijk: jaloezieën zijn gemakkelijk in onderhoud. U zet ze open en neemt het stof en vuil regelmatig af met een plumeau. En zit er nog een hardnekkige vlek? Dan veegt u ze even af met een vochtig doekje. Zo blijven ze schoon en gaan ze lang mee.

Licht en privacy? Zo geregeld!

Het regelen van licht in huis en het beperken van inkijk gaat met jaloezieën heel gemakkelijk. U kantelt ze in de juiste positie en u hebt meteen het gewenste licht en de benodigde privacy. En is er toch nog te veel lichtinval via de kieren aan de zijkant? Combineer ze dan met een bijpassend gordijn. Het verrassende contrast van harde en zachte materialen geeft de ruimte een bijzondere sfeer en werkt verduisterend. En met de vele stoffen en dessins in gordijnen is er altijd een combinatie te vinden die past bij de gekozen jaloezieën en de ruimte in uw huis. De specialist bij u in de buurt adviseert u daar graag bij.

Elektrisch bedienbaar

Voor wie het helemaal gemakkelijk wilt hebben, kunnen ze elektrisch bedienbaar geleverd worden. Dit kan zowel bij de houten jaloezieën als bij de aluminium jaloezieën. Bij beide versies kunt u kiezen voor een afstandsbediening en een wandschakelaar.

Voor grote en kleine ramen

Kijk goed welke breedte van de lamellen u kiest. Een smalle lamel in een klein raam geeft de ruimte een verfijnde uitstraling. Hebt u liever een robuuste look? Dan kiest u voor een brede lamel bij een groot raam.

Laat u adviseren over jaloezieën bij u in huis

De afmetingen van de ramen vormen overigens geen enkel probleem met een jaloezie. Die laat u namelijk gewoon precies op maat maken. De specialist bij u in de buurt komt daarvoor de ramen opmeten, waarna de jaloezieën op de juiste maat worden gemaakt en bij u thuis worden geplaatst. Wilt u eerst weten of jaloezieën ook bij u thuis de juiste keuze zijn? Maak dan nu een afspraak met de lokale specialist voor een persoonlijk advies en informatie over de vele mogelijkheden van deze ideale raamdecoratie.

 

Vloeren

ook bij MrWoon