Nieuw bij onze dealers

Iso Reflex® lamellen!

Iso Reflex® lamellen!

15

kleuren

'Kies je lamel, vilt en rails. De MrWoon Raamdecoratie adviseur doet de rest.'

Klantervaring

“Geen hol geluid meer en de zon wordt perfect gereflecteerd met de Iso Reflex® lamellen. Fijn geholpen bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie.”

Extra kleuropties op aanvraag

Eigen huisstijl of passende kleur in een project?
Vanaf 20m2 is Iso Reflex in elke kleur vilt mogelijk op aanvraag.

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Isolerend, geluiddempend én reflecterend

Strak design, sfeervolle uitstraling

Iso Reflex® lamellen. Een absoluut nieuw product waarbij de aluminium lamellen voorzien zijn van een laag 100% natuurlijk vilt. Met veel voordelen.

Aluminium lamel met 100% natuurlijk vilt

De Iso Reflex® lamel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Op elke lamel is een 100% natuurlijke vilten laag aangebracht. Dit maakt de lamellen heel bijzonder; ze zijn zowel strak als heel sfeervol door het natuurproduct dat erop zit. Door die vilten toevoeging zijn deze lamellen esthetisch heel fraai en passen ze in elk modern interieur.

Isolerend, geluiddempend, reflecterend en brandwerend

Dit raamproduct werkt net als ‘gewone’ lamellen; met een ketting kunnen ze geopend en gesloten worden of schuin gezet. Zo bepaal je zelf de lichtinval en privacy op elk moment van de dag. Maar de Iso Reflex® heeft nog meer pluspunten; ze zijn ook isolerend en geluiddempend door de laag van 100% natuurlijk vilt en ze zijn zon reflecterend waardoor vervelende lichtschitteringen binnen voorkomen worden. Natuurlijk zijn deze lamellen ook heel veilig. Het aluminium en het wollen vilt dat gebruikt wordt, zijn brandwerend.

Kies je kleurencombinatie of ga voor de huisstijlkleur bij grotere (20m2) projecten

Het vilt is in drie kleuren leverbaar en de lamellen in vier verschillende kleuren. Zo kun je zelf je eigen unieke combinatie maken die perfect past bij jouw interieur. En zoek je mooie raamdecoratie voor een project? Vanaf 20 m2 is het vilt op de Iso Reflex® lamel in elke kleur op aanvraag leverbaar. Daarmee kun je het perfect laten aansluiten op bijvoorbeeld de huisstijl of een andere passende kleur van het project.

Altijd met design rails

Bij de Iso Reflex® lamellen wordt standaard een mooie design rails geleverd. Je hebt de keuze uit zwart structuur, wit structuur of grijs. Alle onderdelen zijn ook op kleur, voor een perfect op elkaar afgestemd resultaat. Kies voor de ketting een chique variant van metaal, ook in drie kleuren of een mooie kunststof variant, in 4 kleuren. Door de techniek loopt alles uiterst soepel.

Iso Reflex® verkopen wij niet online dat moet je zien!

Met deze lamellen heb je in huis of op de zaak een uniek, nieuw en innovatief raamproduct. Het strakke design en de warme uitstraling geven elke ruimte een bijzondere sfeer. Wil jij meer weten over deze mooie lamellen? Ga dan snel naar één van onze dealers . Ons team van interieurspecialisten staat voor je klaar om je er alles over te vertellen.

Vilt, helemaal van nu

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

'Rails en bediening, details matter'

Dé keus van jouw binnenhuisarchitect

'Kleuren passend bij jouw project'