Onze beoordeling

Inzethorren

32

combinaties

Kunststof of houten kozijn? Een inzethor kan altijd op maat gemaakt worden.

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Met een op maat gemaakt hor houdt je de vliegende insecten wel buiten!’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Vliegenraam, gebruiksvriendelijk en heel effectief tegen insecten en pollen

Vliegenramen of horren zijn ideaal als u in de zomer graag uw tuindeuren en ramen wilt openzetten. Zo kunt u genieten van de buitenlucht. Helaas krijgt u er ook vaak vervelende pollen en insecten bij. Met vliegengaas houdt u die vanaf nu wel gemakkelijk buiten de deur. En een inzethor is helemaal een ideale oplossing. Deze plaatst en verwijdert u op elk gewenst moment met een simpele beweging. Gebruiksvriendelijk en heel effectief.

Voor houten en kunststof ramen

Vliegenramen worden heel vaak gekozen. Simpelweg omdat ze de passende oplossing zijn voor elk raamwerk. U kunt ze gebruiken bij houten en kunststof raamkozijnen. En door de unieke montage waarbij soms zelfs boren en schroeven niet nodig is, is het plaatsen en verwijderen in een handomdraai gebeurd. Zonder dat het raamwerk beschadigd raakt.

Geavanceerde afwerking

De afwerking van inzethorren is uiterst geavanceerd. Zo wordt voorkomen dat ze kromtrekken, zelfs bij zeer grote ramen. En waait het heel hard? Dan gaan deze horren niet klapperen. Doordat alle onderdelen zijn uitgevoerd in slijtvaste materialen gaat het vliegenraam jaren mee.

Vliegenraam met horrengaas naar keuze

Het vliegenraam wordt precies naar wens gemaakt. Vanzelfsprekend is het helemaal afsluitend, wat voor vorm het raam ook heeft. Voor het horrengaas hebt u bovendien ook de keuze uit diverse soorten. Zo is er een speciaal pollenwerend gaas dat ruim 90% van de pollen buiten houdt, ideaal dus voor mensen die last hebben van hooikoorts. En het huisdierengaas of extra transparante gaas, TTA van Transpatec, kan ook gekozen worden.

Uw vliegenraam op maat gemaakt

Wij leveren maatwerk in horren, wat betekent dat we ook de vliegenramen op maat maken. En dus kunt u zelf het ideale vliegenraam samenstellen. Naast de juiste afmeting en het type gaas kunt u ook kiezen uit verschillende profielkleuren en diverse modellen. Kortom, er is altijd een ideaal vliegenraam voor bij u thuis. De specialist bij u in de buurt helpt u graag het vliegenraam samen te stellen en zal alles opmeten zodat het ook perfect aansluit. En wilt u eerst nog advies? Dan kunt u daar natuurlijk ook altijd terecht.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon