In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van uw inrichting geef ik u het beste advies.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

In-between gordijnen, voor mooie lichtinval en veel privacy

De ideale combinatie van lichtinval en privacy, dat zijn in-between gordijnen. Prachtige, lichte gordijnen waardoor u wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. En waardoor het zonlicht wel naar binnen komt, maar mooi gefilterd wordt door de zachte stof. Voor iedereen die wil kunnen genieten van het daglicht én van privacy, zijn dit dus de perfecte gordijnen.

Vitrage of glasgordijnen

In-between gordijnen worden ook glasgordijnen of vitrage genoemd. Welke naam we ze ook geven, ze creëren een prachtig diffuus licht dat sfeer brengt in elke ruimte van het huis.

Voor elk interieur

De in-between gordijnen in onze collectie zijn verkrijgbaar in heel veel soorten. Zo zijn er de uni-varianten in mooie basiskleuren en actuele trendkleuren, in zowel glanzende stoffen als grovere weefsels. De dessins variëren van gedrukt tot geweven. Kortom, er is altijd een die past bij uw interieur.

Kwaliteitsvol materiaal

Qua materiaal is er ook veel keuze bij de in-between gordijnen. Zo zijn er gordijnen van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens en stoffen die een combinatie zijn van synthetische garens met linnen, katoen en/of wol. Elke stof heeft daardoor een eigen karakter en unieke eigenschappen, en alle stoffen zijn door en door getest op kwaliteit.

Gordijnen voor overdag en ‘s avonds

Een in-between gordijn is een prachtig gordijn om een ruimte overdag voldoende privacy te geven, terwijl ook van het daglicht geprofiteerd kan worden. Dit is natuurlijk zowel thuis als op kantoor een prettig voordeel. Maar wie ’s avonds ook privacy wenst, kan deze gordijnen goed combineren met bijvoorbeeld overgordijnen of juist jaloezieën of rolgordijnen. Dit hangt af van uw smaak en de eisen die u stelt aan de raambekleding. Liever een 2-in-1 raamproduct dat zowel het licht mooi kan filteren als de kamer kan verduisteren? Dan is wellicht het Versus gordijn van Toppoint een goede optie. Voor een helder overzicht van alle opties en voor goed advies kunt u het beste naar de specialist bij u in de buurt gaan.

Advies en inspiratie voor in-between gordijnen bij de lokale specialist

De lokale specialist helpt u niet alleen met het kiezen van de mooiste stoffen en de beste combinaties, hij zal ook de ramen opmeten zodat de in-between gordijnen op maat gemaakt kunnen worden. Wilt u meer inspiratie of een goed advies? Neem dan contact met hem op en bekijk de collectie in de winkel bij u in de buurt.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Caliz

Moved

Banda

Vloeren

ook bij MrWoon

Perform